Sea of Solitude tuo hirviömäisiä tunteita EA:n pelitarjontaan

Electronic Arts jatkaa yhä pienempien pelien julkaisua. Ensi vuonna saataville ilmestyy Sea of Solitude.

9.6.2018 20:56

Electronic Arts on julkistanut seuraavan EA Originals -ohjelman kautta julkaistavan pelikokemuksen. Uusi peli on berliiniläisen Jo-Mei Gamesin työstämä Sea of Solitude, joka ilmestyy ensi vuoden alussa PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle.

Sea of Solitude kertoo sadunomaisesta maailmasta, jossa ihmiset muuttuvat hirviöiksi näiden kärsiessä liiallisesta yksinäisyydestä. Näin on käynyt myös päähenkilö Kaylle, jonka tarkoituksena olisikin maailmaa tutkien selvittää, miten muutoksen voisi peruuttaa.

Kolmannesta persoonasta kuvatun pelin on kerrottu käsittelevän tuntemuksia, jotka ovat olleet hyvin merkittäviä sen käsikirjoittana ja luovana johtajana toimineelle Cornealia Ceppertille.

– Sea of Solitude on ylivoimaisesti taiteellisin ja henkilökohtaisin projekti, jonka olen ikinä luonut. Toisinaan on hyvin haastavaa sukeltaa syvälle omiin tunteisiin kuten pelkoihin, kaipuuseen ja vihaan, mutta samalla on hyvin tyydyttävää ilmaista juuri näitä tunteita taiteen kautta, Ceppert kertoo.

Aiemmin EA Originalsin voimin julkaisunsa ovat saaneet yhteistyöseikkailu A Way Out sekä toimintaseikkailu Fe. EA Originalsin tarkoituksena on tukea pienempiä pelinkehittäjiä tarjoamalla tukea näiden pelien kehitykseen ja julkaisuun. Kaikki voitto, jonka pelit tekevät, menevät myös suoraan kehittäjien taskuun.

Lähde: EA

Lisää luettavaa