Sea of Thievesin merirosvot ryöstelevät pian myös pöytäroolipelinä

Sea of Thievesin piraattimaailmaan päästään pian uppoutumaan myös pöytäroolipelin parissa.

3.6.2019 09:56

Rare on julkistanut kehittävänsä yhteistyössä Mongoose Publishingin kanssa uutta lautaroolipeliä ensiksi mainitun piraattiseikkailusta Sea of Thieves.

Sea of Thieves Roleplaying Gamen luvataan olevan yhtä helposti lähestyttävä kuin sen digitaalinen sisarus. Säännöt sisältävät ohjeet niin pelaajille kuin pelinjohtajalle. Niiden luvataan tarjoavan nopea ja immersiivinen roolipelikokemus,  joka keskittyy toimintaan, ongelmienratkontaan ja hauskuuteen.

Tekemisen osalta lautapeli tarjoaa aloitteleville piraateille mahdollisuuden valloittaa luurankojen täytteisiä linnoituksia, kaivaa unohdettuja aarteita trooppisila saarilta, paeta muinaisen krakenin lonkeroilta sekä kasvaa maineikkaaksi piraattilegendaksi.

Myyntipakkauksessa on sääntökirjojen lisäksi pelattava kampanja, kartta pelialueesta, 18 erilaista noppaa oman piraattilegendan merkiksi sekä liuta varustemerkkejä ja tehtävä- sekä asekortteja. Lisäksi pakkaus sisältää erillisen koodin, jolla pelaajat voivat avata pelin digitaaliseen versioon uudet purjeet.

Sea of Thieves Roleplaying Gamesille ei ole annettu vielä tarkempaa julkaisuikkunaa.

Lähde: Reddit, Mongoose Publishing

Lisää luettavaa