Sea of Thievesin uuden pelitilan myötä ei hukkumista tarvitse pelätä / Uutiset / pelaaja.fi

Sea of Thievesin uuden pelitilan myötä ei hukkumista tarvitse pelätä

2.08.2020 // Kirjoittanut: Teo Scheepstra
0
Sea of Thieves

Raren merirosvopeli Sea of Thieves on saanut uuden pelitila-asetuksen, jonka avulla pelihahmo kelluu automaattisesti veteen pudotessaan. Lisäys on osa Raren yritystä tehdä pelistä helpommin lähestyttävä ja pelattava. 

Automaattisen kellunnan ollessa päällä pelaajan ei tarvitse huolehtia veteen pudotessaan hukkumisen lisäksi myöskään kameran suuntaamisesta uimista varten. Asetuksen päälle kytkemisen myötä veden alle ei myöskään pääse vaikka haluaisi. 

Kellunnan lisäksi Sea of Thievesissa voi nyt kytkeä päälle asetuksen, joka keskittää kameran automaattisesti. Esimerkiksi arkkuja avatessa tai tikkaita kiivetessä kamera kääntyy seuraamaan kyseistä toimintoa, mutta se napsahtaa takaisin paikalleen heti sen suorittamisen jälkeen. 

Molemmat uudet toiminnot tukevat Raren peliin lisäämää mahdollisuutta kontrolloida kaikkea käyttämällä vain yhtä ohjaustattia. Pelitila helpottaa pelaamista, mutta samalla se poistaa muutamia toimintoja käytöstä. Pelihahmo ei voi liikkua sivusuunnassa, katsoa ylös tai alas eikä katsella ympärilleen ohjatessaan laivaansa. 

Lähde: Sea of Thieves

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja