Sega ei aio viivästyttää Sonic Frontiersin julkaisua / Uutiset / pelaaja.fi

Sega ei aio viivästyttää Sonic Frontiersin julkaisua

14.08.2022 // Kirjoittanut: Toimitus
3

Julkaisija Sega ei suunnittele Sonic Frontiersin julkaisupäivän viivästyttämistä.

Sonic Frontiersin alkukesästä julkaistu pelikuvatraileri herätti peliyleisön keskuudessa kysymyksiä pelin laadusta, mikä poiki asiaa koskevan kysymyksen myös Segan viimeisimmän tuloskatsauksen yhteydessä. Segan johto kertoi kuitenkin tilaisuudessa, ettei se suunnittele Sonic Frontiersin julkaisun siirtämistä pelaajilta ja medialta saadun palautteen vuoksi.

– Emme harkitse julkaisun viivästyttämistä tällä hetkellä, Segan vastauksessa todetaan.

Segan johto kertoi lataavansa odotuksia Sonic Frontiersin varalle myös Sonic the Movie 2 -elokuvan menestyksen ansiosta. Yhtiö kertoi elokuvasarjan ensimmäisen osan näkyneen kasvuna aiempien Sonic-pelien myyntiluvuissa sekä Sonic-lisensointiliiketoiminnassa. Keväällä ilmestynyt toinen elokuva rikkoi videopelielokuvien ennätyksiä. Elokuvasarjan kolmannen osan taas kerrottiin äskettäin saapuvan teattereihin vuonna 2024.

Sonic Frontiersin on määrä ilmestyä kuluvan vuoden lopulla PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle, Xbox Series X/S:lle, Switchille ja pc:lle. Pelistä saadaan lisää ennakkomaistiaisia 23. elokuuta järjestettävässä Gamescom Opening Night Live -tapahtumassa.

Lähde: VGC

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Jos Sega luottaa elokuvien menestyksen tuovan yleisöä myös Frontiersille, niin paras valmistautua massiivisiin pettymyksiin, kun luonteikkaan elokuva-Sonicin tilalla onkin aikalailla tyhjässä elottomassa maailmassa toheltava geneerinen tasohyppelyprotagonisti, jonka voisi "asset-swapata" käytännössä millä tahansa hahmolla ja peli pysyisi ytimeltään samana.

Nyt kun elokuvat on vaihteeksi tuoneet hahmoon jotain lihaa luiden ympärille, Segalla olisi ollut muutaman miljoonan taalan paikka panostaa hahmoon ja tehdä joku tarinallisempi peli, joka olisi paremmin heijastellut elokuva-Sonicia. Nyt tuntuu, että tässä on vain kiire hutaista äkkiä kasaan jotain, ettei elokuvien pössis jäisi kokonaan hyödyntämättä pelipuolella.

Käyttäjän Lander kuva
Lander

Frontiersia on tietääkseni ainakin kerran lykätty. Tietävästi aluksi sen piti tulla viime vuonna Sonicin 30 vuotisjuhlan kunniaksi, mutta sitten sitä päätetiin viivytää

Jos tämä on vähän niin ja näin oleva peli, niin toivottavasti se on laadulisesti ennemmän Sonic Generationsin tapainen.

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Eli jo nyt voi siis sanoa, että historia tulee toistamaan itseään Lara Croft -leffojen ja Tomb Raider: Angel of Darknessin mukaisesti.