Sega kiinnostunut puskemaan ilmaispelejä Nintendon käsikonsolille / Uutiset / pelaaja.fi

Sega kiinnostunut puskemaan ilmaispelejä Nintendon käsikonsolille

30.12.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Ilmaispelit ovat kovaa vauhtia valloittaneet alustoja aina pc-koneista kännyköihin ja jopa kotikonsoleihin, eivätkä käsikonsolitkaan kulje välttämättä enää kauaa perässä. Varsinkin Sega on kiinnittänyt silmänsä nyt Nintendon 3DS:ään, jolle se on pian Japanissa julkaisemassa ilmaiseksi ladattavissa olevan Initial D: Perfect Shift Online -pelin.

Initial D on yhtiölle eräänlainen keino selvittää, miten hyvin 3DS voisi soveltua alustaksi ilmaiseksi pelattaville peleille. Japanilaiselle Famitsu-lehdelle antamassaan haastattelussa Segan luova johtaja Toshihiro Nagoshi myöntää, että kokeilusta saatavat tulokset voivat hyvinkin vielä yllättää negatiivisessakin mielessä, mutta se ei tarkoita, etteikö mahdollisuus onnistumiseen olisi myös hyvinkin olemassa.

– Jotta ilmaispeli menestyisi, täytyy sen hyödyntämän laitteen olla levinnyt suosiollaan laajalle alalle, ja juuri tähän rakoon meidän on iskettävä. Japanissa käytetyin kannettava laite on ehdottomasti älypuhelin, mutta suosiossa heti sen jälkeen tulee Nintendo 3DS, Nagoshi selitti peliblogi Siliconeran käännöksen mukaan.

Mikäli kokeilu onnistuu, on Sega ehdottomasti kiinnostunut jatkamaan ilmaispelien tuontia 3DS:lle. Nagoshi ja kumppanit eivät juuri halua kuitenkaan pohtia asiaa enempää ennen kuin Initial D:n suoriutumista on päästy kunnolla arvioimaan.

Lähde: Siliconera, Famitsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Seke kuva
Seke

Käsittätöntä että noin hyvästä lisenssistä ei saada puristetua parempaa peliä! Siis yksi legendaarisimmista animesarjoista jossa on upeita JDM autoja ja mieletön soundtrack tehdään peli missä näpsyttelet vaihteita isompaan ja pienempään...?

En silti kyllä yhtään ihmettele vaikka tuo olisi megasuosittu Japanissa. Sen verran ihmeellisiä virityksiä siellä pelataan :D

Käyttäjän illosux kuva
illosux

En tiedä mitään raivostuttavampaa kuin autopeli missä pelaajan ainoa tehtävä on heittää vaihde sisään oikeaan aikaan. Mitä järkeä edes vaivautua tekemään tuollaista sontaa.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Free to play pelit ovat tervetulleita 3DS:llekin piristämään digitaalijakelun kantaa, kunhan pääpaino pysyy näissä "kunnon" peleissä.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Peli kyllä itsessään näyttää todella kämäiseltä ja tuskinpa tuota tulee kokeiltua, vaikka kuinka olisi ilmainen. Huomaa kyseessä olevan pelkkä kokeilu, koska ei tuohon kyllä ole paljoa selvästi panostettu rahaa, eikä vaivaa. Toivotaan kuitenkin, ettei liian suurta suosiota saavuta nämä ilmaistekeleet, tai kohta Nintendon online-palvelut on nurin vuoden ympäri.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Peliteollisuudessa tulee tapahtumaan erittäin suuri "crash" lähitulevaisuudessa.