Sega-klassikot Panzer Dragoon 1 ja 2 saavat uusioversion / Uutiset / pelaaja.fi

Sega-klassikot Panzer Dragoon 1 ja 2 saavat uusioversion

11.12.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Saturnin klassikkoräiskinnät Panzer Dragoon ja Panzer Dragoon II Zwei ovat palaamassa uusioversioiden voimin. Uusioversioiden tekemisestä on päässyt Segan kanssa yhteisymmärykseen puolalaisperäinen Forever Entertainment, joka lupaa peleistä ensimmäistä ulos ennen ensi vuoden loppua.

Forever ei ole vahvistanut vielä alustojen uusioversioille. Sen mukaan uusioversioiden on tarkoitus kuitenkin päivittää pelit graafisesti lähemmäksi tämän päivän standardeja ja muovata kokemusta niin, että pelit ovat sekä uskollisia alkuperäisille tuotoksille että houkuttelevampia tämän päivän pelaajille.

Panzer Dragoon on elänyt jo pidemmän aikaa hiljaiseloa. Viimeisin täysin uusi sarjan osa oli alkuperäisen Xboxin Panzer Dragoon Orta. Sarjan isähahmoksi tituleerattu Yukio Futatsugi on stitemmin luonut myös vastaavassa hengessä tehdyn Crimson Dragonin.

Lähde: Forever Entertainment

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän wisec kuva
wisec

Tämä on hyvä ja kiinnostava uutinen näin Sega Saturnin omistajalle joka ei koskaan päässyt pelamaan kyseisiä pelejä. Nykypäivänä alkuperäisten pelien hinnat on turhan korkealla tavalliselle tallaajalle... toivottavasti tulevat PS4:lle.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Hienoa. Panzer Dragoon Saga se vasta remasterointia kaipaisi, mutta sellaista lienee turha odotella, sillä pelin lähdekoodi on kaiketi kadonnut.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus Megaman

Hienoa. Panzer Dragoon Saga se vasta remasterointia kaipaisi, mutta sellaista lienee turha odotella, sillä pelin lähdekoodi on kaiketi kadonnut.

Sitähän voi sitten samantien vääntää varsinaisen remaken alkuperäisen perusteella. Itse ainakin otan mieluummin remaken kuin remasterin.

Nostoja