Sega on tuomassa retrosarjojaan takaisin hieman erikoisemmassa muodossa

Segalla on mielenkiintoisia suunnitelmia klassikkopelisarjojensa suhteen.

12.12.2014 10:00

Shinobi-, Golden Axe-, Altered Beast-, Virtua Fighter– sekä Crazy Taxi ovat kaikki pelisarjoja, joilla on juurensa parinkymmenen vuoden takaisissa kolikkopeleissä. Päälle kolmekymppisten pelaajien sukupolvi muisteleekin niitä lämmöllä.

Sega tekee tätä nykyä yhteistyötä japanilaisen mainostoimiston Hakuhodo DY Groupin kanssa Stories International -nimen alla. Stories Internationalin tuottajaksi ja suunnittelujohtajaksi palkattiin juuri media-alalla jo kauan pyörinyt Evan Cholfin. Cholfnin ja Stories Internationalin suunnitelmissa on muuntaa Segan omistamien pelien oikeudet uusiin viihdemuotoihin kuten elokuviksi, digisarjoiksi ja animaatioiksi.

Sonic-siili on seikkaillut omissa tv-sarjoissaan jo aiemmin, ja Yhdysvalloissa alkoi juuri Sonic Boom -niminen animaatiosarja. Segan tuotannoista on valkokankalla nähty tätä ennen harvoja esimerkkejä. Huonojen elokuvien maailmanmestari Uwe Boll ohjasi vuonna 2003 House of the Dead -leffan.

Vielä ei ilmeisesti minkäänlaisia sopimuksia tulevista elokuvista ja tv-sarjoista ole tehty, mutta Stories International käy koko ajan neuvotteluja eri tahojen kanssa. Crazy Taxi -elokuva, miksipä ei!

Lähde: Polygon.

Lisää luettavaa