Segan kulttisuosiota nauttiva rikossarja laajentaa reviiriään

Yakuza ei ole enää tyystin PlayStationeiden yksinoikeus. Sega ja Nintendo ovat tuomassa ainakin Japaniin Wii U -version sarjan teräväpiirtokokoelmasta.

17.5.2013 18:10

Vain Sonyn pelikonsoleilla tähän asti elänyt Yakuza-pelisarja on astumassa varovaisesti myös toisen kelkan kyytiin. Nintendon tänään Japanissa lähettämässä Direct-videolähetyksessään yhtiö vahvisti, että viime vuonna PlayStation 3:lla nousevan auringon maassa nähty Yakuza 1&2 HD Edition on suuntaamassa valtiossa myös Wii U:lle elokuussa.

PlayStation 3 -version tapaan HD Edition tarjoaa pelaajille kaksi alkujaan PlayStation 2:lla nähtyä Yakuza-peliä, mutta hitusen hiotummassa teräväpiirtomuodossa. Wii U:lla lisähiomista on tehty luonnollisesti myös lisää siinä mielessä, että konsolin GamePad-ohjaimen näyttöä voi käyttää esimerkiksi navigointiin.

Yakuza 1&2 HD Editionin eri versioiden saapumisesta länteen ei ole puhuttu. Parhaillaan ei ole edes varmuutta, saadaanko viime talvena Japaniin saapunutta PlayStation 3:n Yakuza 5:tä koskaan länsimaihin.

Lähde: Polygon

Lisää luettavaa