Segan Euroopan että Yhdysvaltojen yksikön toimitusjohtaja Mike Hayes jättää tehtävänsä. Kahdeksan vuotta yhtiön johdossa vaikuttanut Hayes siirtyy jatkossa Segalla neuvoa antavaan rooliin tehden samalla muita töitä alan ulkopuolella.

Hayesin tilalle ainakin vanhalla mantereella astuu Euroopan osaston operatiivisena johtajana tähän asti toiminut Jurgen Post. Vallanvaihto tapahtuu kesän aikana.

– Mike on saavuttanut paljon ollessaan Segalla ja me kiitämme häntä niistä mahtavista asioista, joita hän on onnistunut saavuttamaan, Sega-pomo Naoya Tsurumi toteaa.

– Mike on hieno henkilö ja todella intohimoinen alaa kohtaan, hän auttoi ohjaamaan Segan merkittävää kasvua ja on koonnut poikkeuksellisen ryhmän ammattilaisia, jotka tulevat olemaan tarpeellisia meille tulevaisuudessa.

Jo ennen Segalle siirtymistään Hayes on ehtinyt työskentelemään muun muassa markkinointijohtajana Nintendolla ja ollut näin vastuussa sekä Super Nintendo Entertainment Systemin että Game Boyn julkaisusta. Hän auttoi myös tuomaan Pictionary- sekä Trivial Pursuit -lautapelit Eurooppaan.

Lähde: Gamasutra, MCV

Lisää luettavaa