Segan tappelija Sonyn nurkkaukseen / Uutiset / pelaaja.fi

Segan tappelija Sonyn nurkkaukseen

8.05.2006 // Kirjoittanut: harro_pelaaja
4

Virtua Fighter -sarjan viidettä osaa ei nähdä näillä näkymin kuin Sonyn PlayStation 3 -konsolilla. Näin on kerrottu Sega-leiristä.

Vuoden 2007 keväällä julkaistava peli hyödyntää tiedotteen mukaan seuraavan sukupolven koneiston kaikkia mahdollisuuksia. Virtua Fighter 5 sisältää ennakkotietojen mukaan seitsemäntoista aikaisemmista peleistä tuttua taistelijaa ja kaksi uutta hahmoa. Pelikuvaa nähdään Segan mukaan E3-messuilla.

Sonyn laitteet ovat rymistelleen aikaisemmin ”Rautanyrkki” edellä, mutta nyt samassa tallissa tappelee kaksi raskassarjalaista. Jää nähtäväksi tuoko tämä mukanaan synergiaetuja, vai syökö Virtua Fighter 5 osan Tekken-sarjan kakusta.

Kyseessä on melkoinen kaappaus, ja se lämmittää tai vihastuttaa varmasti tappelupelifaneja laitekuppikunnittain. Xbox-klaanilla on edelleen pullat hyvin uunissa Dead or Alive 4:n kanssa – etenkin verkkorähinöiden puolella – mutta saa nähdä, lisääntyvätkö loikkaukset toiseen leiriin tällaisten yksinoikeuksien myötä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän feldon kuva
feldon

Sonylla on nyt melkoinen etulyöntiasema [sic]. Vastapuolella on enää pelkkä DOA, joka ei ihan yllä Tekkeneiden ja VF:n tasolle.

Käyttäjän maestro_opa kuva
maestro_opa

Eikö jo Virtua Fighter neloset olleet pelkästään Pleiskarilla? Eli mikään ei siinä suhteessa ole muuttunut.

Käyttäjän Rocky_Balboa kuva
Rocky_Balboa

Eipä tämä mikään yllätys ole. Virtua Fighterit eivät ole iskeneet sitten Saturnin VF2:n jälkeen, joten en osaa kaivata edes VF-sarjaa. Vaikka PS3 tulee joskus vielä hommattua, enpä taida silti VF5:sta hommata. Soul Calibur 4 sen sijaan kiinnostaa enemmän. Tekkeneille ja Virtua Fightereille sanon "Ei kiitos".

Käyttäjän PetriP kuva
PetriP

Virtua Fightereitä ei ole VF2:sen jälkeen tullut juurikaan pelattua, mutta Sonyn kantilta hyvä uutinen.