Seikkailuklassikko Outcast siirtyy THQ Nordicin omistukseen / Uutiset / pelaaja.fi

Seikkailuklassikko Outcast siirtyy THQ Nordicin omistukseen

11.01.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
7

THQ Nordic on julkistanut hankkineensa vuonna 1999 julkaistun seikkailutoimintapeli Outcastin oikeudet itselleen.

Avoimen maailman tieteisseikkailu seurasi Yhdysvaltain Navy Seal -sotilas Cutter Sladea, joka ajautui tuntemattomalle muukalaisplaneetalle.

Pelistä julkaistiin viime vuonna nykypäivään sovitettu uusioversio Outcast: Second Contact, joka päivitti pelin ulkoasun tuoreemmaksi.

THQ Nordic ei ole paljastanut sen tarkemmin, mitä julkaisija aikoo tehdä ostamallaan IP:llä.

Julkaisija on viime aikoina keskittynyt täydentämään omaa portfoliotaan männävuosien klassikoilla. THQ Nordicin talliin on viime vuosina hankittu muun muassa Carmageddon, Alone in the Dark, TimeSplitters ja Kingdom of Amalur: Reckoning.

Lähde: THQ Nordic

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV

sitte vähä harmillisesti Bugbear ja Wreckfest meni myös THQ Nordic:lle :(

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Loistavaa! Bigbeninin ja entisten kehittäjien eli Appealin alaisuudessa Outcastille ei olisi voinut luvata ruusuista tulevaisuutta, mutta ainakin nyt jonkinlainen tulevaisuus on mahdollinen. Toivottavasti Outcast vain saisi osaavan tiimin taakseen.

Sama juttu Bugbearin ja Wreckfestin kanssa, itse en ymmärrä mitä pahaa muka tuossa on? Fakta on että etenkin nämä pienemmän luokan kehittäjät tarvitsevat julkaisijan taakseen, jotta ne pysyisivät hengissä. Todella harvalla kehittäjällä on mahdollisuuksia pysyä itsenäisenä tänä päivänä, etenkin jos ei ole kyse parin/muutaman hengen indie-kehittäjistä.

Käyttäjän HumppaLeka kuva
HumppaLeka

Itsekkin näen tämän pelkästään hyvänä asiana. Seuraavaa KOAa ja Carmageddon/Bugbear kompoa Odottelen erityisesti. Toki tuo Carma/Bugbear on ihan omaa spekulaatiota.

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.
Lainaus Gta IV

sitte vähä harmillisesti Bugbear ja Wreckfest meni myös THQ Nordic:lle :(

Senkin protektionisti, etkö ymmärrä etteivät tärkeää ole avainliput tai joutsenmerkit, vaan että peli on ylipäätään olemassa.

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV
Lainaus Erik H.

[quote="Gta IV"]sitte vähä harmillisesti Bugbear ja Wreckfest meni myös THQ Nordic:lle :([/quote] Senkin protektionisti, etkö ymmärrä etteivät tärkeää ole avainliput tai joutsenmerkit, vaan että peli on ylipäätään olemassa.

Senkin pelle etkö ymmärrä että mulla omat mielipiteet?

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus
Lainaus Gta IV

[quote="Erik H."][quote="Gta IV"]sitte vähä harmillisesti Bugbear ja Wreckfest meni myös THQ Nordic:lle :([/quote] Senkin protektionisti, etkö ymmärrä etteivät tärkeää ole avainliput tai joutsenmerkit, vaan että peli on ylipäätään olemassa.[/quote]
Senkin pelle etkö ymmärrä että mulla omat mielipiteet?

IMAGE(https://www.eiexcellence.org/wp-content/uploads/2015/02/Cringe-Baby.jpg)

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.
Lainaus Augustus

[quote="Gta IV"][quote="Erik H."][quote="Gta IV"]sitte vähä harmillisesti Bugbear ja Wreckfest meni myös THQ Nordic:lle :([/quote] Senkin protektionisti, etkö ymmärrä etteivät tärkeää ole avainliput tai joutsenmerkit, vaan että peli on ylipäätään olemassa.[/quote]
Senkin pelle etkö ymmärrä että mulla omat mielipiteet? [/quote]

[img]https://www.eiexcellence.org/wp-content/uploads/2015/02/Cringe-Baby.jpg[/img]

No, olen itse lähtökohtaisesti protektionisti, eli kyllä sinun mielipide oli minunkin. Ei tämä silti ole trollausta, kirjoitan vain siten kuin puhunkin eli savolaisittain. Enkä aio muuttaa sitä.