Seikkailullista XCOMia? Mutant Year Zero paljastettiin konsoleille ja pc:lle

Funcomin viikonloppuna kiusoittelema peli on osoittaunut seikkailulliseksi taktikointipeliksi nimeltä Mutant Year Zero: Road to Eden.

28.2.2018 23:06

Uutuspeli Mutant Year Zero: Road to Eden on paljastunut norjalaispelitalo Funcomin toimesta. PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle matkaavaa peliä kiusoiteltiin aiemmin viikonloppuna ja sitä kehittää nuori ruotsalaistudio Bearded Ladies.

Lähtökohtaisesti Funcom on lähtenyt kiinnittämään varsinkin XCOM-fanien huomiota, sillä Mutant Year Zeron vuoropohjainen toiminta on ottanut siltä runsaasti innoitusta. Pelkäksi taktikoinniksi pelaaminen ei kuitenkaan jää, vaan luvassa on myös reaaliaikaista hiippailua ja pelin mutanttien kyllästämässä postapokalyptisessa maailmassa tapahtuvaa tutkiskelua. Funcom kuvaileekin Mutant Year Zeroa  taktiseksi seikkailupeliksi.

Lähdemateriaalinaan Mutant Year Zero käyttää useita pöytäroolipelejä poikinutta Mutant-sarjaa. Bearded Ladies koostuu vuorostaan muun muassa entisistä Hitman-suunnittelijoita ja Payday-sarjaa luomassa olleesta Ulf Anderssonista.

Julkaisua Mutant Year Zerolle on luvattu tälle vuodelle.

Lähde: Funcom

Lisää luettavaa