Arvostusta kerännyt seikkailupelisarja The Longest Journey on askeleen lähempänä jatkumista. Sarjan kolmas osa, Dreamfall Chapters: The Longest Journey, on saanut rahoitusvaiheensa päätökseen Kickstarterissa, ja ainakin toistaiseksi pelin tilanne näyttää varsin lupaavalta.

Kaikkiaan Dreamfall Chaptersin rahoituskassaan sateli kuluttajilta valuuttaa 1,5 miljoonan dollarin edestä. Tavoitteena kehittäjä Red Thead Gamesilla oli alkujaan haalia projektia varten 850 000 dollaria, joten pelistä saadaan nyt hieman tuhdimpi kuin alkujaan oli varsinaisesti tarkoitus. Tämän pitäisi näkyä muun muassa niin hahmoissa, alueissa, tarinoissa kuin äänimaailmassakin.

Käsiksi Dreamfall Chaptersiin on tarkoitus päästä vuoden 2014 lopulla. Windowsin ohella se on nyt myös määrä saada sekä Linuxille että Macille.

Vilinää Kickstarterissa on toki käynyt myös muidenkin pelien kohdalla. Supermenestyjä Torment: Tides of Numenera on kerännyt tähän päivään mennessä kasaan huimat 2,4 miljoonaa dollaria ja Richard Garriottin roolipeli Shroud of the Avatar puolestaan 725 000. Pienempinä projekteina palveluun on puolestaan tupsahtanut viime aikoina esimerkiksi sellaiset ilmestykset kuin roolipeli Crayon Chronicles ja selviytymispeli Pulse.

Lähde: Kickstarter (Dreamfall), (Torment), (Shroud of the Avatar)

Lisää luettavaa