Seikkailupelikehittäjä Telltale työstää kokonaan uutta pelisarjaa / Uutiset / pelaaja.fi

Seikkailupelikehittäjä Telltale työstää kokonaan uutta pelisarjaa

13.01.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4
Seikkailupelikehittäjä Telltale työstää kokonaan uutta pelisarjaa

Tuttujen lisenssien seikkailupelikäännösten kehittäjänä kunnostautunut Telltale Games työstää kokonaan uutta omaa pelisarjaansa.

Palkitun The Walking Deadin sekä äskettäin ensimmäisen osansa saaneiden Game of Thrones- ja Tales from the Borderlands -seikkailujen kehittäjän uusi projekti paljastettiin yhtiön johdossa tapahtuvan muutoksen yhteydessä. Yhtiön toimitusjohtajana toiminut Dan Connors väistyy roolistaan tilalle saapuvan Kevin Brunerin tieltä. Sekä Bruner että Connors lukeutuvat Telltalen perustajiin. Muutoksesta huolimatta Connorsin kerrotaan pysyvän studiossa neuvonantajan roolissa.

Uusi toimitusjohtaja Bruner kertoi Telltale Gamesin kehittävän tuttujen viihdenimikkeiden seikkailupeliversioiden ohella omaa pelisarjaansa. Tietoja tulevan pelin teemasta tai tyylistä Bruner ei paljastanut, mutta hänen mukaan studiossa eletään juuri nyt sen historian "jännittävimpiä aikoja".

Paraikaa 240 henkilöä työllistävä studio kehittää myös Minecraft-peliin perustuvaa tarinavetoista Minecraft: Story Modea sekä The Walking Dead -seikkailujen kolmatta tuotantokautta.

Lähde: Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän lindario kuva
lindario

The Wolf among Us, Walking Dead, Game of Thrones, Borderlands, Minecraft: Story mode, uusi pelisarja...

Telltalella ollaan näköjään kyllästytty nukkumiseen. Epäilen vähän, että rautoja alkaa pikkuhiljaa olemaan liikaa tulessa.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Miten olis "kunnon" grafiikat seuraavaan peliin? Gameplay kiinnostaisi, mutta art style ajaa minut pois. Telltalen pelit ovat minun silmään yhdellä sanalla sanottuna, rumia.

Käyttäjän Hellsinki kuva
Hellsinki

Tehkää nyt The Wolf Among Us Season 2, ja ei olis pahitteeksi Tales From The Borderlandsin kakkos episodikaan, ja itse tykkään Telltale Gamesin pelien ulkoasusta.

Käyttäjän Pred kuva
Pred

Minäkin täällä mietin että helvetti sentään! Minecraft story mode? Jeesus Kristus!
Sanooko tilastot että Walking Dead ja Wolf Among Us ei myy tarpeeksi hyvin? Koska se mitä minä näen kaikkialla kaikkien huutavan, todistaa päinvastaisen.
Kun näyttää siltä että ollaan kerta niin perkelen ahkeria ja innovatiivisia, niin tekisi nyt herranen aika jatkoa aikaisemmille sarjoille!
/rakentava kritiikki ^_^
EDIT: okei,huono kommentti, tietenkin heillä on monia tiimejä ja eri tiimit ovat omistautuneet projekteilleen. Mutta EHKÄ resursseja ei tarvitsisi "tuhlata" tälläiseen innovatiivisuuteen kun ei välttämättä tarvitsisi. Jumalauta, katsokaa nyt NHLää ja sen olematonta innovatiivisuutta! Tätä tarkoitan kun sanon "TellTale ei tarvitsisi tälläistä innovatiivisuutta juuri nyt"