Seikkailupeliklassikko The Longest Journey remasteroitiin mobiililaitteille / Uutiset / pelaaja.fi

Seikkailupeliklassikko The Longest Journey remasteroitiin mobiililaitteille

28.11.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Juhlittu pc-seikkailupeli The Longest Journey on saapunut maailmanlaajuisesti koettavaksi nyt myös mobiililaitteille. Mikäli hallusta vain löytyy siis iOS-vehje, voi pelin uuden Remaster-version latailla itselleen kuudella eurolla.

Vastuussa The Longest Journeyn mobiilikäännöksestä on ollut norjalainen Funcom, jonka nimissä peli alkujaan myös kehitettiin vuoden 1999 pelimarkkinoita varten. Mobiiliversiota varten klassikkoon on lisätty uusitut kontrollit ja vinkkijärjestelmä, minkä ohella peliin on päivitetty mukaan myös uusi johdanto ja lopetusosio, joiden työstämisessä on ollut mukana pelin isähahmo Ragnar Tørnquist.

The Longest Journeyn uusiojulkaisu on tullut varsin hyvään väliin. Aiemmin tänä vuonna julkaisunsa sai nimittäin episodipohjaisen Dreamfall Chapters -seikkailupelin ensimmäinen episodi. Dreamfall Chapters muodostaa kokonaisuudessaan kolmannen osan koko The Longest Journey -sarjaan. Pelisarjan kakkososa, Dreamfall: The Longest Journey, nähtiin vuonna 2006.

Lähde: Funcom

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Hitto. Tulis konsoleille.
Kännykkä pelien soto ei onnistu ja en tiedä pyörittääkö tablettini edes tuota, kun sillä on ongelmia pyörittää moniakin pelejä.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Remasteroisivat nyt sen pc-version ensin, että sitäkin voisi nykykoneilla pelata. Jos pelin GOG-versio selviää parikin cutsceneä putkeen kaatumatta, niin lotto kannattaa laittaa vetämään.