Seikkailupelilegenda Day of the Tentaclen paluupäivä paljastettiin / Uutiset / pelaaja.fi

Seikkailupelilegenda Day of the Tentaclen paluupäivä paljastettiin

8.03.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

LucasArtsin legendaarinen seikkailupeli Day of the Tenctacle palaa 22. maaliskuuta.

Tieto on peräisin pelilatauskauppa GOGista, jonka mukaan pelin paranneltu Day of the Tenctacle Remastered -versio julkaistaan kyseisenä päivänä niin Windows-, Mac- kuin Linux-koneille. Koska Remastered-versio on vahvistettu aiemmin myös PlayStation 4:lle ja Vitalle, nähtäneen se kyseisillä alustoilla myös samana päivänä.

Day of the Tentacle Remasteredin myötä alunperin vuonna 1993 julkaistua seikkailupeliä on mahdollista pelata niin ehostettun graafisen ulkoasun kuin uusien kehittäjäkommenttienkin kera. Puristejakin tosin kosiskellaan, sillä myös Remastered-versio tarjoaa mahdollisuuden kokea klassikon myös alkuperäisessä rakaisessa loistossaan.

Hintaa Day of the Tentacle Remasteredille on kertymässä noin 15 euroa. Klassikon uusioversioinnista on vastannut pelin aikoinaan luoneen Tim Schaferin nykyinen pelitalo Double Fine, joka uusi viime vuonna myös Grim Fandangon. Seuraavaksi studio on aikeissa tuoda takaisin myös Full Throttlen.

Päivitys kello 18:00: Double Finelta vahvistettu, että PlayStation-versiot Day of the Tentacle Remasteredista julkaistaan samaan aikaan pelin pc-versioiden kanssa.

Lähde: GOG

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Rainbow_Dazed kuva
Rainbow_Dazed

Heti ostoon! :)

Käyttäjän Hanska kuva
Hanska
Lainaus käyttäjältä Rainbow_Dazed

Heti ostoon!

Sama täällä. On kyllä ihan huippu seikkailupeli. :)