Julkaisija Atlus ja pieni chileläinen kehitysstudio ACE Team ovat tuomassa Abyss Odysseyn PlayStation 4:lle. Viime vuonna PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle ja pc:lle saatu seikkailu kääntyy viimeisimmälle Sonyn konsolille Extended Dream Edition -lisänimeä kantaen.

Atlus lupaa, että Extended Dream Edition tulee olemaan ainakin toistaiseksi paras versio Abyss Odysseysta. PlayStation 4:llä pelistä pitäisikin päästä nauttimaan niin kohennetun ulkoasun kuin myös uuden sisällön kera. Kohdattavaksi se tarjoaa esimerkiksi uuden Nightmare-vaikeustason, lisää vihollisia sekä liikkeitä ja uudet kilpailulliset moninpelitilat.

Noin muuten Abyss Odyssey on toki PlayStation 4:lläkin ytimeltään sama tuttu kokemus. Kyseessä on siis edelleen sivulta kuvattu toimintaseikkailupeli, jossa joukko sankareita lähtee tutkiskelemaan eriskummallisia, satunnaisesti muodostuvia luolastoja monenlaisia aarteita keräten. Pelin taisteluissa on myös oma mielenkiintoinen otteensa, sillä perinteisten toimintapelien sijaan niissä on yritelty jäljitellä enemmän taistelupelien toimintaa.

Pelaaja-lehden arvostelussa viime syyskuussa Abyss Odysseyn koettiin olleen takuuvarmaa viihdettä.

Lähde: Atlus

Lisää luettavaa