Seitsemän vuoden saatavuus päättyy – Titanfall vedetään pois myynnistä / Uutiset / pelaaja.fi

Seitsemän vuoden saatavuus päättyy – Titanfall vedetään pois myynnistä

2.12.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Titanfall, Respawn Entertainment, Respawn, myynti

Xboxin ja pc:n seitsemän vuoden takainen moninpeliräiskintä Titanfall vedetään pois myynnistä. Pelistä vastaava Respawn Entertainment on kertonut, että nyt joulukuun alun myötä peliä ei voi ostaa enää virallisesti latauskaupoista, minkä ohella se poistetaan myös EA Playn ja näin siis myös Xbox Game Passin kaltaisista palveluista 1. maaliskuuta.

Verkkopalvelimiltaan peli jatkaa silti yhä toimintaansa ainakin toistaiseksi. Halutessaan pelin pelaamista voi siis jatkaa vastaisuudessakin.

Ilman yksinpelikampanjaa julkaistu Titanfall oli Respawn Entertainmentin ensimmäinen peli. Se lukeutui myös Xbox Onen varhaisempien pelien joukkoon, mutta saipa se oman versiona myös Xbox 360:llä. Pc:llä julkaisu tapahtui alun perin Originin kautta, mutta yllättäen se tuotiin Steamiin myös viime vuonna vielä Titanfall 2:n ohella. Sen verkkoelämää ovat viime aikoina varjostaneet tosin tekniset ongelmat sekä palvelunestohyökkäykset.

Respawn ei ole antanut syytä pelin pois vetämiselle. Sen mukaan Titanfall edustaa yhä kuitenkin keskeistä osaa studion perimässä ja toimii ohjenuorana kokemuksille, joita Respawnilla halutaan luoda.

Titanfall 2:n ohella pelisarjan universumi on jatkanut viimeiset vuodet eloaan Apex Legendsin merkeissä. Respawn antaa myös ymmärtää, ettei universumin hyödyntäminen ole jäämässä vastaisuudessakaan vain tähän.

Lähde: Respawn (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.