Sekä Pokémon Black että White saavat jatko-osan / Uutiset / pelaaja.fi

Sekä Pokémon Black että White saavat jatko-osan

26.02.2012 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
17

Pokémon-pelejä elämänsä aikana niin tuottanut kuin ohjannut Junichi Masuda on julkistanut kaksi uutta Pokémon-peliä. Toisin kuin monet saattoivat kuitenkin odottaa, kulkevat uudet pelisarjan osat nimillä Pokémon White 2 sekä Pokémon Black 2.

Julkaisun ilmoitettiin tapahtuvan Japanissa kesäkuussa. Alustan virkaa hoitaa DS.

Juuri muuta tietoa peleistä ei annettu. Kuva kahdesta uudesta legendaarisesta Pokémonista vilautettiin toki maailmalle, mutta puhetta muun muassa muusta taskuhirviötarjonnasta tai tarinasta ei ollut. Oman nettisivunsa pelit sentään saivat.

Lähde: Andriasang

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Tamminen kuva
Tamminen

DS:lle? Ai herran jumala en ymmärrä Nintendoa.

Käyttäjän Paralith kuva
Paralith

Mulla aivan samat fiilikset :/

Käyttäjän Kassu kuva
Kassu

Ihan loogista, DS:llä isommat myynnit mitä 3DS:llä tulee ikinä olemaan varsinkin näin alussa 3DS:n elinkaarta.

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Eli nämä uudet popet ovat BW legendaaristen ja sen Ice/Metal legenda popen risteytys? ...ugh...

Käyttäjän Airus kuva
Airus

No tulipahan ainakin ihan yllätys tähän aamuun. Muistin ensin, että alkuperäiset White/Black -pelit olisivat tulleet 3DS:lle, mutta eihän se näin ollutkaan. Mutta nyt kun kyseessä on ihan jatko-osat, niin olisi kyllä voinut odottaa juu uutta konsolia. Eikö Nintendolla riitä vielä luottoa tuoda omaa pata ässää 3D:lle?

Meikäläinen vähän suunnitteli ostavansa kaksitattisen 3DS:n Pokemon bundlena, joka olisi ollut aika mehevä aloitus tälle konsolille, mutta toisin taitaa käydä. Aika lame vaihtoehto olisi ostaa pelkkä konsoli ja sitten DS:n Pokemon. Kyllä nyt Nintendolla joko varmistellaan tuota pelin myyntiä tai sitten Masudalla oli väärät sienet aamun sopassa.

Käyttäjän zetger kuva
zetger

ELi 3ds pokemon tullaan näkemään vasta ensivuonna dang!

Käyttäjän LordBarkus kuva
LordBarkus

Voi ei... En pitänyt B/W peleistä melkein ollenkaan: tyhmät taisteluanimaatiot(siis ne turhat heilumiset) surkeita uusia pokemon-ideoita: jäätelötuutti, karatepukumies, roskakasa jne. TM-liikketä pystyy käyttämään loputtomasti jolloin tarkkaa harkintaa ei tarvita. Saisivat tehdä Ruby/Shappire uusmaket gen. nelosen tyyliin(ei turhia liikkumisia), innostuin jo kun netistä löysin sivun jossa oli "Ocean Shappire" ja "Earth Ruby" pelien kansikuvat ja jotain random päivämääriä.

Käyttäjän DrCogs kuva
DrCogs

Eikä, tämä on pokemon pelien sääntöjen vastaista! Aluksi kaski peliä ja niile julkaistaan yksi jatko osa jonka nimi on jotain välistä esim: diamond ja pearl: platina... Aivoni ovat räjähtäneet...

Käyttäjän Norsukampa kuva
Norsukampa
Lainaus käyttäjältä Tamminen

DS:lle? Ai herran jumala en ymmärrä Nintendoa.

Olihan siellä 3DS:kin merkattu promokuvaan joten ehkäpä 3DS:llä pelatessa saa jotain pientä lisäkivaa such as Goldin ja Silverin Mystery Giftit joita ei saanut muuta kuin Game Boy Colorilla pelatessa...

Käyttäjän Drifu kuva
Drifu

Kyl kelpaa! Vois pistää japseista tilaukseen.

Nostoja