Sekiro: Shadows Die Twice saa ilmaispäivityksen – luvassa julmetun vaikeita pomohaasteita / Uutiset / pelaaja.fi

Sekiro: Shadows Die Twice saa ilmaispäivityksen – luvassa julmetun vaikeita pomohaasteita

29.07.2020 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
4
Sekiro: Shadows Die Twice saa ilmaispäivityksen – luvassa julmetun vaikeita pomohaasteita

Julmetun vaikeista peleistään tunnetun FromSoftwaren toistaiseksi uusin toimintaseikkailu Sekiro: Shadows Die Twice saa uusia ominaisuuksia. Sisältölisäykset olisi tarkoitus saada peliin lokakuun loppuun mennessä täysin ilmaiseksi.

Ilmaispäivitys tuo mukanaan kolme uudistusta. Reflections of Strength on käytännössä pomotila, jossa voidaan uudelleenhaastaa pelissä aiemmin kohdatut pomovastustajat peräjälkeen. Uudelleenkohtaamisten lupaillaankin toimivan hyvänä harjoituksena uusille Gauntlets of Strength -haasteille, joissa samaiset vastustajat kohdataan vain yhden elämän kera. Kuoleman korjatessa haastesarjan joutuu luonnollisestikin aloittamaan täysin alusta.

Lisäyksiin lukeutuu myös varsin tutunoloinen Remnants-ominaisuus, jolla muille pelaajille voi lähettää enimmillään 30 sekunnin mittaisia kuvajaisia itsestään viestin kera. Heijastuksilla tietenkin jaetaan omia hyväntahtoisia tai ilkeämielisiä vinkkejä muille pelin haasteiden parissa kamppaileville pelaajille, mutta kiusanhengeksi ei kuitenkaan kannata ryhtyä. Pelaajat voivat arvottaa kaikki Remnant-kohtaamisensa.

Haasteiden ohella peliin lisätään myös kolme uutta asua, joista yksi aukeaa läpäisemällä koko pelin ja loput Gauntlets of Strength -haasteiden kautta.

Sekiro: Shadows Die Twicen ilmaispäivitys saapuu ladattavaksi 29. lokakuuta kaikilla pelin julkaisualustoilla, eli pc:llä, PlayStation 4:llä ja Xbox Onella.

Lähde: FromSoftware

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Olen yllättynyt, että ei ole tullut dlc:tä. No toivon mukaan kaikki voimavarat ovat Elden Ringissä ja siitäkin kuulisi jotain uutta pitkästä aikaa. Mutta otan tämäkin päivityksen sen enempää mukisematta vastaan 🙌🏼

Käyttäjän Kuros kuva
Kuros

Mielenkiintoista. Ehkä joku story/landscape dlc olisi ollut parempi mutta tämäkin käy.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus

mutta kiusanhengeksi ei kuitenkaan kannata ryhtyä. Pelaajat voivat arvottaa kaikki Remnant-kohtaamisensa.

Jos on yhtään Soulseja pelannut niin tietää että ne "hyppää tästä rotkoon"-neuvot on aina parhaiten arvosteltuja :D

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne
Lainaus zappah

[quote]mutta kiusanhengeksi ei kuitenkaan kannata ryhtyä. Pelaajat voivat arvottaa kaikki Remnant-kohtaamisensa.[/quote]Jos on yhtään Soulseja pelannut niin tietää että ne "hyppää tästä rotkoon"-neuvot on aina parhaiten arvosteltuja :D

Mutta silti se pitää kokeilla kun on uus softis peli kyseessä :D