Sekopäinen GTA-haastaja aloittaa kaiken alusta – uusi Saints Row paljastettiin ensi vuodelle

Supersankaruudet saavat jäädä, mutta huumorin ja sekoilun ei ole silti määrä unohtua.

25.8.2021 22:02

Huumorivetoisen avoimen maailman rikossarja Saints Row’n on tullut aika painaa nollausnappulaa. Sarjaa alusta asti kehittänyt Volition ja Deep Silver ovat paljastaneet uuden ihan vain Saints Row’ksi kutsutun osan, joka toimii täytenä uudelleenlämmittelynä Saints-sekoiluille.

Uudessa Saints Row’ssa suunnaksi otetaan Yhdysvaltojen lounaisosien innoittama Santo Ileson kaupunki, jossa Saints-rikollisimpeeriumia rakennetaan uusiksi kokonaan uuden hahmokatraan voimin. Santo Ileson kerrotaan koostuvan yhdeksästä erilaisista osasta, joiden sisuksissa valtataistelua käydään kolmen muun jengin kanssa.

Uuden pelin myötä Saints Row palauttaa sarjan taas lähemmäksi maan pintaa. Volitionilla luvataan, että huumoria ja sekopäisiä hetkiä ei unohdeta, mutta supersankareiksi pelissä ei kuitenkaan myöskään ryhdytä. Tuliaseet ja perinteisemmät ajoneuvot ovat pelaajien keskeiset apuvälineet Santo Ileson valloittamisessa. Mukana nähdään kyllä myös liitopuvun kaltaisia apuvälineitä, eli täysin pelihahmoja ei liimata asfalttiin kiinni.

Paukuttelun oheen mukaan luvataan toki muitakin monipuolisia aktiviteetteja. Rikollisimperiumin kasvattaminen vaatii muun muassa erilaisten liikeyritysten pystyttämistä sekä pyörittämistä, ja päästäänpä vanhoja kunnon vakuutuspetoksiakin taas puuhastelemaan.

Pelaamaan uuden Saints Row’n pääsee halutessaan kokonaisuudessaan yhteistyönä. Tuttuun tapaan omat sankarit luodaan myös alusta asti itse hahmoeditorin voimin.

Saints Row tuodaan Xbox Seriesille, PlayStation 5:lle, Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle Epic Games Storen kautta 25. helmikuuta 2022. Ohessa sen julkistustraileri sekä Gamescom Opening Night Live -lähetyksessä nähty haastattelupätkä, joka päättyy lyhyeen pelikuvavilaukseen.

Lisää luettavaa