Seksikästä(?) rytmikokkausta ja lisää japanilaista toimintaropellusta pc:lle ensi kuussa

Julkaisija XSEED Games on siunaamassa länsimaalaista pc-peliyleisöä Xanadu Nextilla ja Senran Kagura: Bon Appétitilla.

22.10.2016 21:19

Yhdysvaltalaisjulkaisija XSEED Games on jatkamassa pc-latauskauppojen täyttämistä japanilaisilla nimikkeillä taas marraskuussa. Ensi kuun 3. päivä Steamissa, GOG.comissa ja Humble Storessa myyntiin saadaan Xanadu Next, minkä jälkeen 10. marraskuuta Steamin on valloittamassa myös Senran Kagura: Bon Appétite!

Xanadu Next on Ys– ja The Legend of Heroes -roolipeleistä tutun Nihon Falcomin alunperin vuonna 2005 luoma toimintaroolipeli, jonka pc-versio on toistaiseksi ollut saatavilla vain Japanissa. Täysin länsimaita tuotos ei ole kuitenkaan vältellyt tähän mennessä, sillä 11 vuotta sitten siitä saatiin kyllä myös eräänlainen versio Japanin ulkopuolelle Nokia N-Gagea varten.

Senran Kagura: Bon Appétite on vastaavasti alunperin vuonna 2014 PlayStation Vitalle julkaistu rytmipeli, jossa Senran Kagura -ninjat päätyvät kokkailemaan kilpaa. Sarjalle tuttuun tyyliin paljaalta pinnalta ja hämmentäviltä tissifyysikoilta ei pelissä voi juuri välttyä. Pc:llä peliin on valmiiksi viskattu vieläpä mukaan pääosa peliin aikoinaan kehitetystä lisäsisällöstä.

Xanadu Nextia XSEED on myymässä noin 20 euron hintaan, kun Bon Appétit tuodaan myyntiin 30 euron hintalapun kera.

Lähde: XSEED Games

Lisää luettavaa