Dinosaurukset ovat varoen peleissä käytetty luonnonvara, mutta aina silloin tällöin muutamat tahot eivät pelkää esitellä liskorakkauttaan. Nyt tällainen tapaus on tullut jälleen vastaan uuden ARK: Survival Evolved -pelin astuttua julkisuuteen.

Viime vuonna perustetun Studio Wildcard -pelitalon työstämä uutukainen on yksin- ja moninpeluuta tukeva selviytymispeli, joka tällä kertaa asettaa pelaajat taistelemaan hengestään mystiselle dinosaurussaarelle. Siellä itseään pääsee pitämään kiireisenä niin majoja rakentamalla, ruokaa etsimällä, varusteita rakentamalla kuin myös dinosaruksia kesyttämällä, minkä myötä haltuunsa voi saada jopa oman uskollisen dinoratsunsa.

Kaiken kaikkiaan kohdattavia dinoja pelistä pitäisi löytyä sellaiset 60 kappaletta.  Niiden ohella keskittyä ARKissa kannattaa kuitenkin myös pelin heimojärjestelmään, joka kannustaa pelaajia sekä yhteistyöhön että kilpailulliseen pelaamiseen.

ARK tulee tekemään debyyttinsä ensin Steamin Early Access -osastolla kesäkuun 2. päivä. Pc:n ohella se on kuitenkin työn alla myös Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle, joista jälkimmäiselle sitä työstetään myös Sonyn Morpheus-virtuaalitodellisuuslaseja silmällä pitäen. Valmiiksi ARK on määrä saada ensi vuoden alussa.

Lähde: Studio Wildcard (Gamasutra)

Lisää luettavaa