Selviytyjä hävisi battle royalelle – alkuperäinen H1Z1-peli suljetaan / Uutiset / pelaaja.fi

Selviytyjä hävisi battle royalelle – alkuperäinen H1Z1-peli suljetaan

28.08.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Daybreak Game Companyn selviytymispeli Just Survive on tullut tiensä päähän. Yhtiö on ilmoittanut sulkevansa pelinsä palvelimet lokakuun 24. päivä noin kello 21 Suomen aikaan, mitä ennen sen myyminen on lakkautettu myös jo kokonaan Steamissa.

– Pelin mahdollisuuksista pulpunnut jännitys oli selvä ja sen lojaali yhteisö on yhä täynnä ideoita tulevaisuutta varten. Ikävä kyllä emme ole enää tilanteessa, jossa voimme saavuttaa sen suuruuden, ja pelin tämänhetkinen pelaajapopulaatio tekee sen ylläpitämisestä kestämätöntä, Daybreak kertoo pelinsä Steam-sivuilla.

Just Survivella mutkikas historia takanaan. Yhä varhaisjulkaisuvaiheessa oleva peli julkistettiin alunperin vuonna 2014 nimellä H1Z1 ja se oli napannut peittelemättä innoitusta tuolloin kovassa nosteessa olleelta DayZ:lta. Ajan myötä sen sisällä sai syntynsä kuitenkin oma battle royale -pelityyliä edustava osa-alue, joka kasvoi lopulta omaksi pelikseen. Kyseistä peliä kutsuttiin ensin King of the Killiksi, mutta lopulta se vei parrasvalon ensisijaisena H1Z1-pelinä ja Just Survive jäi sivummalle.

Mikäli Just Survivesta haluaa rahansa takaisin, jakelee Daybreak Game Company niitä Steamin tavanomaisen hyvityssäännöstön mukaan.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Mahtaisikohan genre tulla tiensä päähän.

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV

Vihdoin!! Todella surkea tekele kyseessä..

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah
Lainaus Billet

Mahtaisikohan genre tulla tiensä päähän.

Itse taas ottaisin todentuntuisia ja hyvin toteutettuja survival-pelejä mieluusti lisää. Battle royale se saisi tulla tiensä päähän,jos joku.

Käyttäjän Billet kuva
Billet
Lainaus MastaKillah

[quote="Billet"]Mahtaisikohan genre tulla tiensä päähän.[/quote]

Itse taas ottaisin todentuntuisia ja hyvin toteutettuja survival-pelejä mieluusti lisää. Battle royale se saisi tulla tiensä päähän,jos joku.

Totta, mutta itse luettelen tämä vähän kuin "zombi"-pelit, moni miettii sittä peli on liian samankaltainen zombien kanssa (nekin kun ovat selviytymistä omalla tavallaan) joten siinä mielessä ei mikään ihme ja toisen syy että peli oli "aika puginen".