Selviytyminen jatkaa kehittymistään – kaksiosainen Genesis-lisäosa paljastui Ark: Survival Evolvediin / Uutiset / pelaaja.fi

Selviytyminen jatkaa kehittymistään – kaksiosainen Genesis-lisäosa paljastui Ark: Survival Evolvediin

10.08.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Ark: Survival Evolvedin tulevaisuus kantaa nimeä Genesis. Kyseessä on pelin uusi kaksiosainen laajennus, jonka ensimmäisen palasen pitäisi ilmestyä tämän vuoden joulukuussa ja toisen myöhemmin talvella 2020.

Molemmilta palasilta on tulossa Arkiin varsinkin omat uudet ympäristönsä. Ensimmäisessä osassa kikkaillaan ainakin kovasti elementeillä, sillä tarjolla on niin lumisempaa kuin tulisempaa vuoristoympäristöä sekä myös oma vesialueensa. Kukin näistä pitää sisällään myös omat erikoisotuksensa.  

Veden äärellä pelaajat saavat käyttöönsä jättikilpikonnan, jonka selkään nämä pääseväy rakentamaan omaa tukikohtaansa, kun tulisemmilla paikoilla iso laavalisko aiheuttaa hämminkiä. Lumialueilla kohdata voi vuorostaan Tinyn, joka on oletuksena söpö pikkuotus, joka kuitenkin elementtejä mussuttaessa muuttuu verenhimoiseksi hirvitykseksi.

Erilaisia muita ympäristöllisiä yllätyksiä pitäisi olla niitäkin luvassa. Genesiksen ensimmäisen kartan tapahtumat kun sijoittuvat simulaation, minkä pitäisi mahdollistaa asioita, joita pelissä ei ole ennen nähty.

Muita Genesiksen ensimmäisen osan lisiä ovat uusi pelaajan mukana kulkeva puhelias robottikaveri HLN-A, jonka tarjoamien tehtävien ja tavoitteiden mukana peliin saadaan tavanomaisen hiekkalaatikkohaahuilun oheen hieman ohjatumpia etenemismahdollisuuksia. 

Jo ennakkoon pääsyä Genesis-sisältöön myydään uuden kausikortin muodossa. Hintaa sille kertyy 30 euroa.

Lähde: Ark (Twitch), Ark (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.