Selviytymishitti Don’t Starven moninpeli on puhkeamassa viimein täyteen kukkaan

Don't Starven moninpelilaajennus Don't Starve Together on vihdoin jättämässä pc:llä early access -vaiheen taakseen. Täysin sen kehitys ei ole kuitenkaan vielä päättymässä.

8.4.2016 19:22

Selviytymisseikkailu Don’t Starven itsenäinen moninpelattava laajennus Don’t Starve Together on saanut virallisen julkaisupäivän pc:llä. Laajennuksen noin reilun vuoden ajan kestänyt early access -vaihe saavuttaa päätöksensä 21. huhtikuuta, jolloin sen sisällön pitäisi vastata pääpiirteiltään Don’t Starveen yksinpelikokemusta aina pelin Reign of Giants -laajennukseen asti.

Täysin valmis kehittäjä Klei Entertainment ei koe olevansa kuitenkaan vielä Togetherin kanssa. Sen lisäksi, että Don’t Starve Together on edelleen työn alla myös PlayStation 4:lle, on Klei seuraavaksi aikeissa tuoda laajennukseen niin sanottua Through the Ages -sisältöä. Sen myötä moninpelimaailmojen pitäisi kehittyä ajan kuluessa ja tuoda muutenkin enemmän vaihtelua pelimaailmojen välille. Kleilla uskotaan, että moisen luomiseen menee tosin vielä oma tovinsa.

Aikeena Kleilla ei ole ainakaan vielä sovittaa Don’t Starven tuoretta Shipwrecked-sisältöä osaksi Togetheria. Kehittäjien on vielä selvitettävä, miten hyvin uusi merikeskeinen sisältö onkaan sovitettavissa moninpelikokemukseksi.

Lähde: Don’t Starve Together (Steam)

Lisää luettavaa