Selviytymispeli Don’t Starve on selviytyjä itsekin: uutta sisältöä paljastettiin jälleen

Don't Starve saa lisää sisältöä taas sekä yksinpelilaajennuksella että Don't Starve Together -tapahtumilla.

14.9.2017 17:10

Vielä neljä vuotta alkuperäisen julkaisunsa jälkeen selviytymispeli Don’t Starve on saamassa uutta sisältöä. Klei Entertainmentin luomus laajenee seuraavan kerran pc:llä ensi vuoden alkupuoliskolla, kun se saa uuden Hamlet-yksinpelilaajennuksen.

Laajennuksessa nääntyjiä odottaa uusi sikaihmisten kansoittama pelialue, jossa näiden sivilisaatioon pääsee tutustumaan erilaisien uusien rakennelmien ja esineiden houkuttelemana. Jonkinlainen muinainen raunio löytyy myös maailmasta aarrejahteja tarjoten.

Vielä Hamletia ennen Don’t Starve -pelaajat voivat varautua muunlaiseenkin sisältöön. Pelin Shipwrecked-laajennukseen se on lisännyt uusia rakennettavia esineitä ja pelimaailmaa kansoittavia otuksia ilmaiseksi. Moninpelattava Don’t Starve Together on saamassa tulevaisuudessa vuorostaan rajatun aikaa voimassa olevia erikoistapahtumia, jotka esittelevät peliin uusia vihollisia, haasteita ja esineitä.

Ensimmäisenä vuorossa on näillä näkymin marraskuussa debytoiva The Forge -tapahtuma, joka sekin on ainakin aluksi tulossa vain pc:lle. Klei tutkii kuitenkin mahdollisuuksia tuoda tapahtumia myös Don’t Starve Togetherin konsoliversioihin.

Lähde: Klei Entertainment

Lisää luettavaa