Selviytymispeli Grounded laajeni isosti – peliin lisättiin kykyjä, uutta rakennettavaa ja uusi lentävä vihollinen / Uutiset / pelaaja.fi

Selviytymispeli Grounded laajeni isosti – peliin lisättiin kykyjä, uutta rakennettavaa ja uusi lentävä vihollinen

27.08.2020 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
1
Grounded, Obsidian Entertainment

Obsidianin varhaispelattavana oleva selviytymispeli Grounded on saanut ensimmäisen isomman päivityksen, joka lisää tuotokseen runsaasti uutta koettavaa.

Päivityksen mukana peliin on lisätty uutta kyhättävää ja tehtävää, joita puunalaisessa tukikohdassa majaileva BURG.L jakaa pelaajille. Näiden ohella hahmoille on tuotu uusi perk-järjestelmä, jonka avulla pelaajat voivat erottua toisista hivenen paremmin yhdistelemällä erilaisia kykyjä.

Lisäyksistä suurin ja salaperäisin on tosin uusi taivaalla lentävä höyhenpeitteinen vihollinen, jonka tarkemman tutustumisen tekijät jättävät kuitenkin täysin pelaajien harteille.

Grounded on parhaillaan varhaispelattavissa pc:llä ja Xbox Onella. Pelin virallinen julkaisu tapahtuu joskus vuonna 2021.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Itse odottelen että saisivat tarinasisältöä lisää. Taidan jopa odotella että on kokonaan valmis. Ei ole kyllä nämä varhaispelattavat minun juttuja, jäi vain kova nälkä enemmälle.

Game Pass tässä muuten taas todistaa sen parhaan puolensa: olin todella epäluuloinen tätä peliä kohtaan, erityisesti siinä mielessä että jaksanko itse sitä pelailla. No sehän osoittautui oikein mainioksi pohjaksi mielenkiintoiselle pelille. Sekin pieni pätkä, mitä tarinaa oli, kiinnosti paljon ja moninpelinä voin kuvitella olevan varsin toimiva teos.

Nostoja