Selviytymispeli Rust hiipii PlayStationille ja Xboxille – uusi traileri esittelee konsolimaisemaa / Uutiset / pelaaja.fi

Selviytymispeli Rust hiipii PlayStationille ja Xboxille – uusi traileri esittelee konsolimaisemaa

3.03.2021 // Kirjoittanut: Tarja Porkka-Kontturi
2
Rust Console Edition

Double Eleven ja Facepunch Studios ovat julkaisseet uuden trailerin Rustin konsoliversiolle ja avanneet suljetun beetaversion rekisteröinnin.

Selviytymispeli Rustin PlayStation 4- ja Xbox One -versiot ilmestyvät todennäköisesti vielä tänä vuonna, sillä suljetun beetaversion ilmoittautumiset alkoivat. Rust Console Editionin omalta Twitter-tililtä tehdyn ilmoituksen mukaan testivaiheeseen avaimia havittelevat voivat rekisteröityä täältä. Beetajakso ottaa sisään pelaajia vaihe vaiheelta, ja sen on määrä päättyä 29. maaliskuuta.

Beetaversion kerrotaan toimivan myös Xbox Seriesillä ja PlayStation 5:llä, vaikka ne voivat kohdata enemmän suorituskykyongelmia kuin aiemman sukupolven konsolit.

Rust saapui Steamin Early Accessiin ensimmäisen kerran vuonna 2013, ja peli julkaistiin virallisesti vuonna 2018. Konsoliversiot puolestaan julkistettiin juuri ennen koronapandemiaa. Julkaisuikkunaa on jouduttu muokkaamaan kehitystiimin etätyöskentelyn aiheuttamien haasteiden vuoksi. Viimein kehityksen loppusuoralla olevan Rust Console Editionin tuoreen kiusoittelutrailerin voi katsastaa uutisen lopusta.

Rustin Xbox One- ja PlayStation 4 -versiot on luonut muun muassa entisistä Rockstar-kehittäjistä koostuva Double Eleven. Studio on työskennellyt myös viime vuonna ilmestyneen Minecraft Dungeonsin parissa. 

Lähde: Twitter

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän bioshokkaaja kuva
bioshokkaaja

Onko joku tähän peliin vihkiytynyt ja voisi valaista millainen peli? Xboxilla olen yrittänyt innostua DayZ-pelistä, mutta vaikka sen ideasta ja tunnelmasta tykkään hirveästi niin se tuntuu olevan täysin puolivalmis peli ja siinä ei ole oikein mitään sisältöä tai tekemistä, joten ei sitä vain jaksa. Olisiko Rust vähän sen tyyppinen, mutta valmiimpi peli?

Käyttäjän N0b0 kuva
N0b0
Lainaus bioshokkaaja

Onko joku tähän peliin vihkiytynyt ja voisi valaista millainen peli? Xboxilla olen yrittänyt innostua [b]DayZ[/b]-pelistä, mutta vaikka sen ideasta ja tunnelmasta tykkään hirveästi niin se tuntuu olevan täysin puolivalmis peli ja siinä ei ole oikein mitään sisältöä tai tekemistä, joten ei sitä vain jaksa. Olisiko Rust vähän sen tyyppinen, mutta valmiimpi peli?

Itse en ole rustia pelannut vähään aikaan, mutta pvp survival peli. Etsit tavaroita/aseita/ruokaa jne. Rakennat hyvän ja turvallisen basen ettei muut pelaajat käy tyhjentämässä sitä vartin välein. Airdroppien jahtaamista sekä nimen omaan se pvp puoli. Aika usein yleensä servereissä tulee wipeja eli kaikki alkaa alusta. Pc:llä oli myös näitä ei pvp servereitä. Ihan hauskaa ajan vietettä, varsinkin kavereiden kanssa. Yksin voi olla aika julma alkuun.