Double Eleven ja Facepunch Studios ovat julkaisseet uuden trailerin Rustin konsoliversiolle ja avanneet suljetun beetaversion rekisteröinnin.

Selviytymispeli Rustin PlayStation 4- ja Xbox One -versiot ilmestyvät todennäköisesti vielä tänä vuonna, sillä suljetun beetaversion ilmoittautumiset alkoivat. Rust Console Editionin omalta Twitter-tililtä tehdyn ilmoituksen mukaan testivaiheeseen avaimia havittelevat voivat rekisteröityä täältä. Beetajakso ottaa sisään pelaajia vaihe vaiheelta, ja sen on määrä päättyä 29. maaliskuuta.

Beetaversion kerrotaan toimivan myös Xbox Seriesillä ja PlayStation 5:llä, vaikka ne voivat kohdata enemmän suorituskykyongelmia kuin aiemman sukupolven konsolit.

Rust saapui Steamin Early Accessiin ensimmäisen kerran vuonna 2013, ja peli julkaistiin virallisesti vuonna 2018. Konsoliversiot puolestaan julkistettiin juuri ennen koronapandemiaa. Julkaisuikkunaa on jouduttu muokkaamaan kehitystiimin etätyöskentelyn aiheuttamien haasteiden vuoksi. Viimein kehityksen loppusuoralla olevan Rust Console Editionin tuoreen kiusoittelutrailerin voi katsastaa uutisen lopusta.

Rustin Xbox One- ja PlayStation 4 -versiot on luonut muun muassa entisistä Rockstar-kehittäjistä koostuva Double Eleven. Studio on työskennellyt myös viime vuonna ilmestyneen Minecraft Dungeonsin parissa. 

Lähde: Twitter

 

Lisää luettavaa