Selviytymisräiskintä Left Alive päivättiin PS4:lle ja pc:lle – tältä näyttävät tuoreet trailerit ja erikoisversio / Uutiset / pelaaja.fi

Selviytymisräiskintä Left Alive päivättiin PS4:lle ja pc:lle – tältä näyttävät tuoreet trailerit ja erikoisversio

9.10.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Square Enixin vanhaan Front Mission -sarjaan pohjautuva Left Alive on päivätty. Mech-taktikoinnin sijaan ihmisvetoista selviytymisräiskintää tarjoileva peli julkaistaan PlayStation 4:lle ja pc:lle 5. maaliskuuta.

Tuoreimmilla trailereilla Left Aliven maailmaan on päästy syventymään paremmin. Pelihän sijoittuu fiktiiviseen tulevaisuuteen, jossa kolme pelattavissa olevaa hahmoa löytää itsensä keskeltä sotaisaa Novo Slavan aluetta. Tarkoituksena sieltä olisi päästä hengissä pois, mikä vaatii varsinkin resurssien säännöstelyä ja näin ollen päätöksiä tekemistä. Matkalla vastaan voi tulla esimerkiksi pulaan joutuneita siviilejä, joita on mahdollista auttaa palkkioiden toivossa joko räiskien tai hiippaillen. Tilanteita voi myös yrittää sivuuttaa, jos tilanne näyttää liian pahalta.

Päätökset vaikuttavat resurssien lisäksi hahmojen tarinaan.

Left Alive on kehitetty Square Enixin sisällä muutaman nimekkään kehittäjän tuella. Ohjauksesta on vastannut Armored Core -veteraani Toshifumi Nabeshima, kun taas hahmo- ja robottisuunnittelun puolella apuaan ovat tarjonneet Metal Gear -konkari Yoji Shinkawa ja Takayuki Yanase, joka on Metal Gearin ohella tehnyt töitä esimerkiksi Gundam-brändin, Armored Coren ja Xenoblade Chronicles X:n parissa.

Julkaisussa Left Aliven pomijoille tarjotaan pelistä Day One -perusversiota, jolla mukaansa saa muutamia ylimääräisiä lisävarusteita. Square Enixin oman kaupan kautta myyntiin ilmestyy lisäksi Mech Edition, joka sisältää myös figuurin ja taidekirjan.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Slipoveri kuva
Slipoveri

Tuo taidekirja on melkein pakko saada kun Shinkawa ja Yanase on ollut hahmoja suunnittelemassa.

Käyttäjän Gigabitti kuva
Gigabitti

Vahvat Metal Gear-vibat tuli tästä. Menee kyllä ehdottomasti seurantaan! Vielä kun tulee pc:llekin.

Nostoja