Sepä kävi helposti - Obsidian sai almunsa / Uutiset / pelaaja.fi

Sepä kävi helposti - Obsidian sai almunsa

17.09.2012 // Kirjoittanut: Valtteri Hyttinen
3

Uutisoimme lauantaina mm. Baldur's Gaten ja Icewind Dalen kehittäjien Project Eternity Kickstarter-projektista. Kuten monien aikaisempienkin klassikkoyrittäjien kanssa olemme voineet todeta, ei miljoonarahoituksen saaminen näytä olevan mikään ongelma.

Project Eternity ylsi1,100 000 dollarin tavoitteeseen alle vuorokaudessa ja jo nyt tiedetään ylimääräisen rahoituksen menevän uusien rotujen, hahmoluokkien, OS X -version ja pelaajien omien talojen lisäämiseen.

Tarkemmat tiedot budjetin venyttämisestä ja pelistä Project Eternityn omilta Kickstarter-sivuilta

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Itsekin rahani annoin, mutta kauan saadaankin valmista tuotetta odotella kun arvioitu julkaisuajankohta näyttäisi olevan huhtikuu 2014.

Hieman ärsyttävää muuten tuo että Kickstartereihin on alettu lisätä tuota "Jos ylitämme tämän rajan, niin meillä olisikin lisää tavaraa annettavana". Jotenkin vain se tuntuu kovin hämärältä. Kuitenkin jos kaikkia tavoitteita ei saada nyt niin ne lisämateriaalit laitetaan DLC:nä myyntiin myöhemmin.

Mutta kuitenkin, helvetin hieno juttu että saadaan kunnon ropellusta taas pitkästä aikaa. Varmaan Witcher 2 ja Dragon Age: Origins ovat olleet edelliset? Nyt vain tahtoisi nähdä vähän enemmän pelistä kuin kartan..

Käyttäjän mur72 kuva
mur72

Tuo "and Planescape: Torment" kohta ja sen venytys muihin verrattuna luo aikamoisia odotuksia.

Käyttäjän One-N07 kuva
One-N07

Enpä tiedä tästä pelistä oikeastaan mitään, mutta kiinnostaa kyllä.
Itse kaipaisin kunnolla tehtyä tämän sukupolven Gothic peliä... (vaikkakin onhan se risen 2 gothicin tekijöiltä tietysti mutta en ole sitä viälä ehtinyt hankkia että en menisi vielä sanomaan siitä mitään) ja gothic 4:hän oli aivan totaalinen paskamyrsky, vaikkakin sehän olikin eri tekijöiltä joten ihmekkös tuo.