Setelit sileäksi, kesäalekausi alkaa - ensimmäisenä vuorossa GOG.com / Uutiset / pelaaja.fi

Setelit sileäksi, kesäalekausi alkaa - ensimmäisenä vuorossa GOG.com

5.06.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
1
Setelit sileäksi, kesäalekausi alkaa - ensimmäisenä vuorossa GOG.com

Pelaajia piinannut odotus on vihdoin ohi muunkin kuin juuri julkistetun Fallout 4:n osalta: pelilatauskauppojen kesäalennuskausi on jälleen täällä.

Lähtölaukauksen suurten verkkokauppojen tarjouskekkereille antaa tänäkin vuonna GOG.com, joka lyö tiskiin uusia alennuksia kahdesti päivässä. Kauppapaikka lupaa alekorista löytyvän päivittäin reilusti yli sata eri tuotetta, joista karhunosa on muualta hankalasti saatavia vanhempia klassikoita. Tarjouskatalogiin kuuluvat myös erilaiset pelipaketit, jotka pakkaavat yhteen kokonaisia sarjoja tai tiettyyn teemaan sopivia tekeleitä reilusti alennettuun hintaan.

GOG.com on myös kertonut tahtovansa palkita uskolliset asiakkaansa kulutusjuhlaan osallistumisesta: tiettyjen tuhlausrajojen ylittyessä palvelu tarjoaa kaupanpäällisiksi ilmaisia pelejä. Vaivaisen yhden euron kuluttamalla ostoskoriin kolahtaa SimCity 2000, vajaan 20 euron ostoksista palkitaan STALKER: Clear Sky -räiskinnällä ja 45 euroa alennuksiin syytävät pelaajat pääsevät nauttimaan maksutta Xenonauts-avaruustaktikoinnista.

Uusia tarjouksia voi viikon mittaan bongailla verkkokaupan etusivulta.

Lähde: GOG.com, Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Mr.Monttu kuva
Mr.Monttu

Jaa a...saa nähdä tuleeko ostettua tänä kesänä paljoakaan aleista, koska sen verran kirjasto pullollaan, mutta eiköhän sieltä taas tartu jotain alle kympin heräteostoksia kainaloon. Myös kickstarteri on näin kesän korvalla verottanut lompakkoa, joten rahaakaan ei pahemmin ole isoihin ostoksiin.
PS. Gamersgate aloitti kesäalet jo maanantaina: http://www.gamersgate.com/

Nostoja