Setelit sileäksi, kesäalekausi alkaa – ensimmäisenä vuorossa GOG.com

Vanhat kunnon pelit tarttuvat kesän kunniaksi mukaan reiluun tarjoushintaan.

5.6.2015 09:03

Pelaajia piinannut odotus on vihdoin ohi muunkin kuin juuri julkistetun Fallout 4:n osalta: pelilatauskauppojen kesäalennuskausi on jälleen täällä.

Lähtölaukauksen suurten verkkokauppojen tarjouskekkereille antaa tänäkin vuonna GOG.com, joka lyö tiskiin uusia alennuksia kahdesti päivässä. Kauppapaikka lupaa alekorista löytyvän päivittäin reilusti yli sata eri tuotetta, joista karhunosa on muualta hankalasti saatavia vanhempia klassikoita. Tarjouskatalogiin kuuluvat myös erilaiset pelipaketit, jotka pakkaavat yhteen kokonaisia sarjoja tai tiettyyn teemaan sopivia tekeleitä reilusti alennettuun hintaan.

GOG.com on myös kertonut tahtovansa palkita uskolliset asiakkaansa kulutusjuhlaan osallistumisesta: tiettyjen tuhlausrajojen ylittyessä palvelu tarjoaa kaupanpäällisiksi ilmaisia pelejä. Vaivaisen yhden euron kuluttamalla ostoskoriin kolahtaa SimCity 2000, vajaan 20 euron ostoksista palkitaan STALKER: Clear Sky -räiskinnällä ja 45 euroa alennuksiin syytävät pelaajat pääsevät nauttimaan maksutta Xenonauts-avaruustaktikoinnista.

Uusia tarjouksia voi viikon mittaan bongailla verkkokaupan etusivulta.

Lähde: GOG.com, Eurogamer

Lisää luettavaa