Settlers-pelisarja saa annoksen Diabloa uudessa pelissä / Uutiset / pelaaja.fi

Settlers-pelisarja saa annoksen Diabloa uudessa pelissä

7.08.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
1
Settlers-pelisarja saa annoksen Diabloa uudessa pelissä

Ubisoft on julkistanut ensimmäiset kuvakaappaukset ja yksityiskohdat uudesta The Settlers - Kingdoms of Anteria -pelistä.

BlueByte-studion 20-vuotias The Settlers -kaupunginrakentelupelisarja uudistuu merkittävällä tavalla seuraavassa pelissä. Mukana on jälleen kerran tuttuja pelielementtejä resurssien keräämisen ja kaupunginrakentelun muodossa, mutta soppaa maustetaan toiminnallisemmilla osioilla.

Ubisoft kuvailee The Settlers - Kingdoms of Anteriaa osittain tosiaikaiseksi strategiaksi, jossa pelaajat taistelevat vihollisten ja pomovastustajien kanssa omalla valitsemallaan sankariluokalla. Kuvauksen perusteella The Settlers - Kingdoms of Anteria ammentaa inspiraatiota Blizzardin Diablo-peleistä, sillä pelaajat keräävät taisteluista varustusta ja he voivat myös lyöttäytyä taisteluissa yhteen kolmen kaverinsa kanssa.

The Settlers - Kingdoms of Anterian lupaillaan tarjoavan pelaajille mahdollisuuden keskittyä itselleen mieleiseen osioon, mikäli kaupunginrakentelu tai toimintanaksuttelujen tarjoamat seikkailut eivät kiinnosta. The Settlers - Kingdoms of Anterian suljettu betatesti käynnistyy lähiaikoina ja pelin on määrä ilmestyä virallisesti kuluvan vuoden aikana.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän ELTP kuva
ELTP

Tuli Settlers III:sta ahmittua pentuna, ja täytyy sanoa että paljon hyviä muistoja peliin liittyen ehtikin muodostua. Voisin harkita tähän uutukaiseen kajoamista, jos toteutus oikeasti vakuuttava.