Seuraava Battlefield-peli saapuu loppuvuodesta, EA vahvistaa / Uutiset / pelaaja.fi

Seuraava Battlefield-peli saapuu loppuvuodesta, EA vahvistaa

4.02.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3
Battlefield 6, EA, DICE

Battlefield-pelisarja saa jatkoa tämän vuoden aikana, julkaisija EA kertoo.

Yhtiön toimitusjohtaja Andrew Wilson on kertonut EA:n osavuosikatsauksen yhteydessä seuraavan Battlefield-pelin olevan hyvässä vauhdissa loppuvuoden julkaisupäivää silmällä pitäen. Wilsonin mukaan kehitysvauhdin perusteella tuleva peli olisi DICE:n aikaisimmin valmiiksi tuleva julkaisu. Peliä esitellään yleisölle kevään aikana. 

Wilson vihjasi tulevan Battlefieldin tekevän paluun täysimittaiseen sodankäyntiin ja vievän pelisarjasta tutun tuhon uudelle tasolle. Pelin kerrotaan myös ottavan täyden hyödyn PlayStation 5- ja Xbox Series X/S-laitteistosta, mutta julkaisusta vanhan konsolisukupolven laitteille ei tällä hetkellä ole tietoa. Tarkempia yksityiskohtia seuraavasta Battlefieldistä saadaan odottaa varsinaiseen julkistukseen asti.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän N0b0 kuva
N0b0

Jättäisivät vanhan sukupolven pois, mutta uskon silti että julkaisevat vanhemmalle raudalle vielä. Moderni sodankäynti kyllä maistuisi. Itse toivoisin että saataisiin samanlainen aseenmuokkaus kun MW 2019, sekä jonkin sortin varusteita kuten BF hardline grappling hook.

Ihan hyvä usko on seuraavaa BF kohtaan, koska vaikka BF5 ei ollut alussa mikään hyvä, niin ihan hauskaa pelattavaa se on nyt ollut.

Toivotaan parasta ja pelätään pahinta.

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

Jos saataisiin samanlaista settiä kuin BF3 oli aikoinaan, edelleen omasta mielestäni tunnelmallisin moderni Battlefield.

Käyttäjän Raissi kuva
Raissi
Lainaus PSPiraatti

Jos saataisiin samanlaista settiä kuin BF3 oli aikoinaan, edelleen omasta mielestäni tunnelmallisin moderni Battlefield.

Vahva sama!

Nostoja