Seuraava Call of Duty paljastuu tällä viikolla – katso video ja uusi kuva / Uutiset / pelaaja.fi

Seuraava Call of Duty paljastuu tällä viikolla – katso video ja uusi kuva

1.05.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
21

Call of Duty -räiskintäpelisarjan uusin osa paljastuu tällä viikolla. Activision on tänään torstaina julkaissut asiaa käsittelevän verkkosivun, joka vahvistaa, että paljastus tapahtuu tulevana sunnuntaina.

Pelilehti Game Informer on myös mukana paljastuksessa, ja se onkin julkaissut jo yhden tuoreen kuvan pelistä. Lisää julkaisu kertoo pystyvänsä paljastamaan sunnuntaina Suomen aikaan kello 20.00.

Tiedossa jo tähän mennessä on ollut, että seuraava Call of Duty on ollut kehitteillä Sledghammer Gamesilla, joka toistaiseksi on tunnettu lähinnä Modern Warfare 3:n apulaiskehittäjänä. Uuden pelin on myös määrä olla ennen kaikkea juuri uusia konsoleita silmällä pitäen kehitelty kokemus.

Tänään julkaistun tuoreen materiaalin perusteella uusi Call of Duty tulee käsittelemään juoneltaan yksityisiä sotilasalan yrityksiä ja niiden käsissä olevaa valtaa. Lisää aiheesta voi katsastaa oheisesta Activisionin ja Vice-mediayhtiön teettämästä videosta.

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän ExponentialUrpo kuva
ExponentialUrpo

Vice mahtava, Call of duty ei niinkään.

Käyttäjän Rez115 kuva
Rez115

Eli military toimintaa huumekartellien riveissä? Katsotaan sitten miltä ensi sunnuntain matsku näyttää.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä Rez115

Eli military toimintaa huumekartellien riveissä? Katsotaan sitten miltä ensi sunnuntain matsku näyttää.

Sehän olisi ihan kiinnostava vaihtoehto, mutta pahoin pelkään että nämä palkkasoturit ovat pahiksia ja itse ollaan taas perus solttu 1000 kerran. No toivotaan että nämä uudet jannut tekisivät vaihteeksi hyvän Codin.

Käyttäjän JoniH99 kuva
JoniH99

Sunnuntaita odotellessa...

Katsotaan tuleeko jotain ostamisen arvoista vai tyydytäänkö Ghostiin. Ja täysin samaa mieltä Cpp0:n kanssa tuosta märinästä. Jos ei pelistä tykkää tai ei ole kiinnostunut, niin ei siitä tarvitse silti koko ajan valittaa.

Käyttäjän Vic toothless kuva
Vic toothless

Kieltämättä ihan mielenkiintone pohja, TOIVOTTAVASTI jotai vähän erillaista. Sunnuntaina sitten :)

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Aion jatkaa joka vuotista perinnettä eli jätän ostamatta.

Käyttäjän appa-king kuva
appa-king

En ymmärrä miksi ihmiset vihaa näitä CoDeja näin paljon. Näihin vain pitää osata suhtautua oikealla tavalla. Itselleni nämä ovat olleet pelimaailman "vanhoja James Bond - leffoja". Joka kerta kun elokuvaa alkaa katsomaan, tietää tasan tarkkaan mitä tuleman pitää, eikä se itseäni ole haitannut.

Näiden moninpeli taas ei oikein omaan makuuni sovi. Kyllä minäkin pidän siitä että peliteollisuus kehittyy ja tulee uusia siistejä innovaatisia juttuja, mutta sitä varten on omat sarjansa. Helvetti, nykyään on markkinoilla niin monta eri fps IP: tä, että kyllä sitä innovatiivisyyttä löytyy niistä toisista sarjoista.

Älkää pliis muuttako CODia liikaa.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

onneksi voin valita ja jättää ostamatta kun ghost oli semmosta kuraa

Käyttäjän Rez115 kuva
Rez115
Lainaus käyttäjältä gurgi

Lainaus käyttäjältä Rez115Eli military toimintaa huumekartellien riveissä? Katsotaan sitten miltä ensi sunnuntain matsku näyttää. Sehän olisi ihan kiinnostava vaihtoehto, mutta pahoin pelkään että nämä palkkasoturit ovat pahiksia ja itse ollaan taas perus solttu 1000 kerran. No toivotaan että nämä uudet jannut tekisivät vaihteeksi hyvän Codin.

Ihan positiiviseksi asiaksi tämän kartellimahdollisuuden nään. Ja toivon itsekkin, että saatas toimiva Codi.

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus
Lainaus käyttäjältä appa-king

Itselleni nämä ovat olleet pelimaailman "vanhoja James Bond - leffoja".

Ennemmin pelimaailman Michael Bay-leffoja. Eli isoja ja tyhmiä.