Seuraava Far Cry laittaa hösseliksi kasarilumon alla

Ubisoft ei ole puhunut Far Cry 3: Blood Dragonista sitten aprillipäivän, mutta onneksi meillä on Xbox.com.

8.4.2013 12:58

Ubisoftin periaatteessa julkistettu mutta samalla periaatteessa julkistamaton Far Cry 3: Blood Dragon on saanut selkeämmät kasvot. Latauspelille on ilmestynyt oma tuotesivu Xboxin viralliselle kotisaitille, jossa pelin yleisidea on kiteytetty lyhyesti kasaan.

Sivuston antamien tietojen mukaan Blood Dragon esittelisi pelaajille 80-luvun vision vuodesta 2007, jossa kohtaavat kaikki komeat ”VHS-ajan” kliseet ydinsodan jälkeisestä tulevaisuudesta. Mukana pitäisikin olla erilaista herkkua aina kyborgeista verilohikäärmeisiin ja Michael Biehniin (Terminator, Aliens), kun taas tarkoituksena pelissä on niin pelastaa maailma, tappaa pahiksia kuin myös auttaa neitoa hädässä.

Xbox.comin yhdysvaltaisosion mukaan Blood Dragon saapuisi jakeluun toukokuun 1. päivä. Xboxin ohella peli nähtäneen myös vielä niin pc:llä kuin PlayStation 3:llakin, eikä sen pitäisi vaatia alkuperäistä Far Cry 3:a toimiakseen.

Ensimmäistä kertaa pelistä saatiin varsinaista vihiä maaliskuun alussa, jolloin siitä valui verkkoon muun muassa kansitaidetta. Noihin aikoihin myös Far Cry 3 -käsikirjoittaja vihjasi työstävänsä jotain yllättävää, minkä jälkeen pelin saavutukset vuotivat vielä verkkoon.

Ubisoft periaatteessa julkisti pelin viime viikolla, joskin aprillipäivänä. Tuolloin pelistä julkaistiin sekä lyhyt traileri että nostalgian värittämät verkkosivut, joissa Blood Dragonia tosin käsiteltiin kuin elokuvaa.

Konami-koodia (ylös ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, b, a, enter) käyttämällä Blood Dragonin kotisivuilta löytyy pari pientä salaisuutta.

Ohessa muutamat kuvat, joiden kerrotaan vuotaneen pelistä, sekä mainittu traileri.

Lähde: Xbox.com (Suomi), Xbox.com (US), AGB

Lisää luettavaa