Seuraava Grand Theft Auto ei ole kiltti peli / Uutiset / pelaaja.fi

Seuraava Grand Theft Auto ei ole kiltti peli

22.10.2008 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
35

GTA ei ole kiltti peli Nintendonkaan alustoilla. Rockstar Gamesin Dan Houser on kertonut Edgelle antamassaan haastattelussa, ettei Nintendo halunnut DS:lle kehitettävästä Grand Theft Auto: Chinatown Warsista lapsille sopivaa peliä. Vastaavasti Rockstar ei olisi ollut  kiinnostunut heidän omasta tyylistään poikkeavan pelin kehittämisestä. Mies kuvaileekin Chinatown Warsia klassisten arcade-pelien GTA-versioksi.

Houser muistuttaa, että GTA:ssa on kyse autojen varastamisesta ja ihmisten ampumisesta, eikä kaavaa voisikaan pehmentää lapsiystävälliseksi. Siksi myös Chinatown Warsista löytyy liekinheittimiä, huumeiden diilaukseen ja autojen varastamiseen keskittyviä minipelejä - unohtamatta sarjan hengelle uskollista dialogia. Hän uskookin Nintendon olevan innoissaan saadessaan taskukonsolilleen jotakin ennen näkemätöntä.

Sarjakuvamaista cel-shading-grafiikkaa hyödyntävä Grand Theft Auto: Chinatown Wars ilmestyy DS:lle tämän hetken tietojen mukaan joulukuussa.

Lähde: Edge

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Tämä on hyvä juttu. Alustan vaihto ei saisikaan vaikuttaa tähän, ellei pelinkehittäjät itse halua pelin kaavaa muuttaa. Hyvä että GTA:n tyylinen pelikin saadaan DS:lle.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

kaipa tuo hankintaan menee, mutta tästä joutuu kyllä jo arvosteluja odottamaan edellisen GTA:n (IV) pettäessä pahasti odotukset. Toisaalta taas laitealusta kiinostaa. DS:lle minulla ei tällä hetkellä ole oikein kiinostavaa pelattavaa, ja tämä voisi olla loppuvuodesta se peli, jonka työmatkoille / työpaikalle ostan.

Käyttäjän Fortuna kuva
Fortuna

Juuri näin! Ei mitään nössöilyjä!

Käyttäjän Reventon kuva
Reventon

Juuri näin, tosiaan!
GTA:ssa kun ei ikinä lapsia ole nähtykään, niin miksi siitä sitten pitäisi tahdä lasten peli!? GTA on kaikkea muuta kuin nössöille :D

Käyttäjän Pinnallinen kuva
Pinnallinen

Toivotaan että hyvä on, tämän takia DS:ssää pyydetäänkin ;) ( Ja parin muun pelin )

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Siinäpä vasta GTA jos olisikin jotain söpöilyä. Hullua jos joku on edes kehdannut ajatella että ne tekisi siitä "lapsiystävällisen".

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Just niin. Miksi Nintendolle ylipäänsä pitäisi edes tehdä enemmän 'lällyjä' pelejä kuin vaikka XBoxille?

Käyttäjän Barrakuda kuva
Barrakuda

Ei kiinnosta. Huonot grafiikat...

Käyttäjän -GoGo- kuva
-GoGo-

Hyvä ettei laatu tule kärsimään ainakaan karsimisen takia. Hyvin varmasti tulee hankittua omaan hyllyyn, ei ole tullut hankittua pitkään aikaan oikein mitään ds:lle (edellinen ostos on Phantom Hourglass).

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Näyttää laadukkaalta peliltä, ja SE on hyvä. Mutta se että nyt alkaa olla ihan okei, että pelissä PELAAJA kauppaa huumeita on enemmän kuin mauton julkisuusstuntti. Nyt ollaan rikollisella tiellä. Näin kynnys pikkuhiljaa laskee. Ennen kuin kiivastunut teini hyökkää puolustamaan moitteetonta harrastustaan: "no mitä sitten! no emmä ainakaan rupea huumeita myymään jos jossai pelissä", niin funtsikaa onko huumeet karmea ongelma maailmalla. 6mrd ihmistä ja viihdeteollisuus alkaa vielä suhtautumaan puolimyönteiseksi huumeita ja murhaajia kohtaan. Jännä nähdä paljon tekijät tienaavat ja aiheuttava välillisesti kuluja maailmalle. Siis en mä ole Dr. Philin puolella, mä olen pelaaja, mutta tekijöillä pitäis olla vastuuta! Mä olen lapsesta asti nauttinut väkivaltaviihteestä, mutta silloin murhaajat oli pahiksia! Nyt tämä touhu alkaa etomaan! Vankilaan diilerit!