Seuraava Halo ottaa mallia Call of Duty 4:stä / Uutiset / pelaaja.fi

Seuraava Halo ottaa mallia Call of Duty 4:stä

6.08.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
31

Call of Duty 4 vei Liven kuninkaan paikan suoraan Halo 3:n nenän edestä. Xbox 360:n tärkeimmäksi peliksi hehkutettu Halo 3 jäi myös myynnillisesti Call of Duty 4:n jälkeen. Tämä ei kuitenkaan masenna Haloa kehittänyttä Bungieta, vaan asiat pyritään kääntämään omaksi eduksi.

Bungien Damian Isle kertoo Halo-sarjasta tutun tiimin ottavan oppia Call of Duty 4:stä. Islen mukaan heillä on paljon opittavaa varsinkin Call of Duty 4:n yksinpelin purkitetuista kohtauksista. Hänen mukaansa myös Halo-peleissä nähdään paljon valmiiksi purkitettuja kohtauksia, mutta niitä ei tuoda esille yhtä hyvin kuin kilpailevassa pelisarjassa.

Isle hehkuttaa myös Call of Duty 4:n moninpelin olleen vallankumouksellinen. Call of Duty 4:n moninpelissä pelaajan menestys palkitaan uusilla aseilla, kiikaritähtäimillä, maalauksilla ja vastaavilla tarvikkeilla. Näin pelaaja voi itse varustaa itseään erilaisia matsimuotoja varten.

Lähde: Games Industry

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tehkää nyt jotain omaakin välillä.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Halo on jäänyt tähän asti pelaamatta,mutta jos jotain hieman yliampumattomampia vivahteita saadaan laaserpyssyjen ja avaruusmömmöjen tilalle,niin tätähän voisi jo vaikka harkita. Toisaalta jos tarina jatkuu kolmosesta,niin ei kannata harkita,sillä mukana pysyminen voi olla vähän hankalaa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

CoD4 vaan on paras, sen ilmestymisen jälkeen on tullut kokeiltua sitä sun tätä mutta aina sinne on päätynyt takas sotimaan

Käyttäjän TripleX kuva
TripleX

Kuulostaa loistavalta! Olenkin "hiljaa" toivonut tätä ja YES!, sieltähän se tuli... Julkaskaa nyt vielä se julkaisu ajankohta niin ei tarvii arpoa. Cod 4 on päällikkö!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

LOL another shitty FPS game coming, huoh...

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

"Tehkää nyt jotain omaakin välillä."

Siis ei Bungie nyt ole kaikkea kopioimassa CoD:sta vaan pyrkii hyödyntämään muutamaa hyväksi toiminutta elementtiä ja muokkaa sitä Haloon sopivaksi. Joskus on hyvä ottaa hieman muilta, jotta pelistä saataisiin ehkäpä entistäkin parempi. Varsinkin arvostan tuota, että ainakin Isle on ollut kiinnostunut CoD:n palkitsevuudesta, jollainen minusta on melkeinpä lähes välttämättömyys nykypäivänä moninpeliin(kin) panostavassa FPS-pelissä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Räsynukke-fysiikka piristäisikin Haloa mukavasti.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Räsynukke-fysiikka piristäisikin Haloa mukavasti."

Hahha, uskon ettet ole edes pelannut COD4:sta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Halo on arcade peli, Cod on räiskintä, pitäkää ne pliis erillään niin kuin kuuluisivatkin olla.

Käyttäjän Arctic Fox kuva
Arctic Fox

Itse olen sellainen kummajainen, että pidän enemmän Halo 3:n nettipelistä kuin CoD4:n. Kaipa se arcademaisuus ja sci-fi miellyttävät enemmän. Mutta kehitys on aina hyvä juttu mille tahansa pelisarjalle. On hienoa kuinka Bungie kuuntelee aina fanien toiveita ja uskaltaa myöntää omatkin erheensä.