Seuraava Hitman sai uuden julkaisupäivän – näin murhamiehen hommat elävät pitkin ensi vuotta

Seuraava Hitman peli on saanut uuden maaliskuisen julkaisupäivän. Samalla IO Interactive ja kumppanit ovat selvittäneet, miten peliin saadaan uutta sisältöä pitkin ensi vuotta.

30.9.2015 12:16

Square Enix ja IO Interactive ovat tarkentaneet julkaisusuunnitelmiaan seuraavan suuren Hitman-pelinsä suhteen.

Varmaa nyt on, että ensimmäinen palanen uudesta Hitmanista on tarkoitus julkaista 11. maaliskuuta niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle kuin pc:llekin. Tuolloin peli tarjoaa koluttavaksi Pariisiin, Sapienzaan ja Marrakechiin sijoittuvat mittavat pelialueet, joissa pelattavaksi saadaan kuusi kampanjatehtävää. Kyseiset kentät sisältävät myös 800 kohdetta, joilla pelaajat pääsevät rakentamaan omia Contracts-palkkamurhatehtäviä.

Lisää pelialueita Hitman saa niin huhtikuussa (Thaimaa), toukokuussa (USA) kuin myös kesäkuussa (Japani). Kukin niistä sisältää oman joukkonsa uusia tarinatehtäviä, kuten myös lisää kohteita Contractseja varten. Myös uusia valeasuja ja aseita lisätään samalla peliin. Viikottain uuta Hitmania tuetaan lisäksi pienillä erikoistapahtumilla, kuten IO Interactiven itse luomilla Contracts-tehtävillä.

Myymään uutta Hitmania tullaan parillakin tapaa. Jo heti maaliskuussa pelaajat voivat ostaa pelistä noin 60 euron digitaalisen version, jolla peliin saa kaiken siihen tällä hetkellä suunnitellun sisällön, kunhan kaikki se vain valmistuu. Skeptisemmille kuluttajille tarjolle tuodaan lisäksi myös noin 35 euron hintainen niin sanottu Hitman Intro Pack, jonka ostamalla saa haltuunsa kaikki peliin maaliskuussa julkaistavan sisällön. Loput peliin julkaistavasta sisällöstä voi sitten ostaa noin 30 eurolla, jos lisää pelattavaa sattuu kaipailemaan.

Aikaisemmin tänä vuonna IO ja Square Enix ovat luvanneet, että ajan myötä Hitman saadaan vielä myös saataville levyllä, kunhan kaikki suunniteltu sisältö on vain julkaistu peliin.

Lähde: Hitman (kotisivu)

Lisää luettavaa