Seuraava legenda astuu areenoille – uusi Apex Legends -kausi vahvistui lisähahmon, aseen ja myrskyisten kenttämuutosten kera / Uutiset / pelaaja.fi

Seuraava legenda astuu areenoille – uusi Apex Legends -kausi vahvistui lisähahmon, aseen ja myrskyisten kenttämuutosten kera

19.10.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Apex Legends, Ash, Apex, Respawn, Respawn Entertainment, Battle Royale, ea, Escape, sisältökausi, kausi

Elämän kiertokulku on saavuttanut jälleen sen pisteen, että seuraavan Apex Legends -sisältökauden rummuttaminen on aloitettu. Respawn ja EA julkaisivat näin alkuviikosta jälleen uuden Stories from the Outlands -tarina-animaation, jotka vahvistavat Ashin olevan seuraava peliin suunnistava hahmo.

Ihmismieltä robottikehossa ylläpitävä Ash on entuudestaan tuttu Titanfall 2 -pahiksena, joskin tämän on aiemmin tiedetty hääräävän myös Apexin tapahtumien taustalla pelin tuoreemman Arena-tilan ympärillä. Konkreettisia yksityiskohtia tämän taistelukyvyistä ei ole vielä annettu, mutta lisää vihiä saadaan tuttuun malliin myöhemmillä trailereilla, joista seuraavan on määrä ilmestyä torstaina.

Noin muuten uudelta Escape-nimisen kauden osalta Respawn on kiusoiteltu myrskyisiä muutoksia pelin kenttätarjontaan sekä C.A.R. SMG -asetta. Tuore Battle Pass tekee tietysti sekin tuloaan yhdessä uuden Ranked-kauden kera.

Näillä näkymin vauhtiin Escape-kausi saadaan marraskuun puolella.

Lähde: Apex Legends (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Samsku kuva
Samsku

Toivottavasti Respawn saa Ashista mielekkään hahmon pelillisesti tehtyä