Seuraava Marvel's Avengers -sankari paljastui – myös tulevia suunnitelmia valotettiin / Uutiset / pelaaja.fi

Seuraava Marvel's Avengers -sankari paljastui – myös tulevia suunnitelmia valotettiin

20.04.2022 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0
Seuraava Marvel's Avengers -sankari paljastui – myös tulevia suunnitelmia valotettiin

Crystal Dynamics ja Square Enix ovat vahvistaneet Marvel's Avengers -pelinsä seuraavaksi pelattavaksi hahmoksi Jane Fosterin version ukkosjumala Thorista. Hahmo liittyy pelin hahmokatraaseen osana pelin 2.5-versiopäivitystä, jolla ei toistaiseksi ole tarkempaa julkaisuajankohtaa.

Fosterista julkaistiin ilmoituksen yhteydessä yllä nähtävä kiusoittelukuva, mutta muutoin yksityiskohdat ovat pimennossa. Hahmon lähinnä kerrotaan ottaneen vaikutteita sen sarjakuvaversiosta, minkä myötä sillä on paljon yhteistä myös alkuperäisen Thorin kanssa. Luonnollisesti Fosterin ukkosjumalalla on silti omia erikoispiirteitään, joita avarretaan myöhemmin.

Ennen Fosterin lisäämistä peliin saapuu versiopäivitys 2.4, joka tämänhetkisen suunnitelman mukaan valmistuu toukokuuksi. Sen kerrotaan jatkojalostavan Marvel's Avengersin pelijärjestelmiä erityisesti pelin sisäisten tapahtumien osalta.

Muun muassa aiemmin pelikiertoon saapuneita Cosmic Threat-, Tachyon Anomaly- ja Corrupted Vibranium -tapahtumia sekä niistä saatavia palkintoja monipuolistetaan entisestään, mikä kasvattaa tapahtumien uudellenpeluuarvoa niin veteraanipelaajille kuin aloittelijoillekin. Esimerkiksi tapahtumien metatavoitteiden suorittamisesta saa jatkossa palkintoja koko hahmokatraalle pelkän käytössä olevan sankarin sijaan.

Lisää yksityiskohtia luvataan päivitysten julkaisujen lähestyessä.

Lähde: Square Enix

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja