Seuraava Mirror's Edge -peli on Mirror's Edge Catalyst – E3-esittely luvassa / Uutiset / pelaaja.fi

Seuraava Mirror's Edge -peli on Mirror's Edge Catalyst – E3-esittely luvassa

9.06.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
9

Electronic Arts ja DICE ovat antaneet virallisen nimen seuraavalle Mirror's Edge -sarjan pelille. Alun perin jo kaksi vuotta sitten paljastettu ensimmäisen persoonan toimintapeli tunnetaan jatkossa paremmin Mirror's Edge Catalystina.

Samalla on selvinnyt, että peli tulee olemaan esillä ensi viikon E3-messuilla. Nostaakseen pelaajien odotuksia esittelyn suhteen pelin tuottaja Sara Jansson on kuvaillut, että tulossa ei ole tarjonnaltaan niinkään jatko-osa ensimmäiselle Mirror's Edgelle, vaan jotain, joka kunnioittaa alkuperäistä peliä lisäten kokemukseen myös uusia pelillisiä jippoja ja ominaisuuksia.

Electronic Artsin E3-lehdistötilaisuus järjestetään tänä vuonna 15. kesäkuuta kello 23.00 Suomen aikaan. Tuttuun tapaan se on mahdollista nähdä suorana netin välityksellä.

Lähde: Mirror's Edge Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Squalo FIN kuva
Squalo FIN

Odotukset todella korkealla peliä kohtaan. Mirror's Edge on itselleni se suosikki peli viime sukupolvelta ja ehkä tästä saadaan tämän sukupolven paras peli. ;)

Toivoin juuri tuota että kunnioitetaan ensimmäistä osaa ja saadaan sille uskollinen seuraaja eikä lähdetä muuttamaan peliä esim. enemmän toiminnalliseen suuntaan.

Käyttäjän Rainbow_Dazed kuva
Rainbow_Dazed

Seuraavan Mass Effect pelin ohella tämä on "the odotetuin julkaisu" omalla kohdallani. Juuri eilen ennakkotilasin tämän ESO:n noudon yhteydessä.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

EA :\

on miten dlc hoidetaan oikeen ja sitten on EA rahastus taktiikka
http://s24.postimg.org/thofdk5tx/soi2.png

Käyttäjän Shunichiro kuva
Shunichiro

Myös minulle Mirror's Edge on edellisen sukupolven suosikkipelini ja korkealla kaikkien aikojen listallani. Päätin aiemmin, että hankin uuden sukupolven konsolin vasta, kun Mirror's Edgen jatko-osa ilmestyy. No, tuli laite hankittua aikaisemmin, nyt vain odotan peliä kuin kuuta nousevaa, Toivottavasti pitävät lupauksensa ja kunnioittavat alkuperäistä Mirror's Edgeä eivätkä lähde tekemään siitä mitään pöhköä räiskintäpelia. Alkuperäisessa pelissäkin minimoin väkivallan käytön, toivottavasti pelaajalla on nytkin sama vapaus.

Käyttäjän hemmoheikkinen kuva
hemmoheikkinen

Mielenkiintosita.Jotenkin olin sillä kannalla että tämä olisi jatko-osa ensimmäiselle pelille, mutta eipä se siltä näytäkkään. Samapa tuo, lisää Mirrors Edgeä on aina iso plussa. Kyllä se alkuperäinen iski todella lujaa kun sen ensimmäisen kerran pelasi.

Miten he mahtavat sitten tehdä tämän kanssa. Onkoha luvassa uusia ympäristöjä, uusia hahmoja, uusi tarina jne..? Vai muokataanko vanhoja ympäristöjä uudelle konsolille? Mielenkiinnolla jään odottamaan mitä Dice tämän kanssa tekee. Ei sitten sitä ammuskelua jooko? Kiipeily ja Faithin karate kikkailu riitä meikäläiselle. :)

Käyttäjän Rainbow_Dazed kuva
Rainbow_Dazed

P.S. Pitää vielä lisätä että alkuperäisen Mirror's Edgen ostaisin ilomielin Xbonelle uudelleen.

Käyttäjän escudo kuva
escudo
Lainaus käyttäjältä frozen

EA :\

on miten dlc hoidetaan oikeen ja sitten on EA rahastus taktiikka
http://s24.postimg.org/thofdk5tx/soi2.png

5 dollaria tuosta DA:I Spoils of Avvar paketista, onko se nyt sitten paljon. Tulee monesti ostettua pullo olutta mikä maksaa saman verran. Ja ilmeisesti tohon Inquisitioniin on parikin ilmaista laajennusta tullut tai tuloillaan, en oo pelannut ensimmäisen läpipeluun jälkeen mut ei tuo nyt niin rahastukselta vaikuta. Tuossahan nyt ei mitään yllätystä ole että ilmaista peukutetaan enemmän facebookissa, sen olisin voinut kertoa ihan ilmankin tuota linkkiä.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Tätä on tullut odoteltua niin paljon, toivottavasti ovat DICElla kuunnelleet fanipalautetta. Vioistaankin huolimatta ME oli erittäin innovatiivinen tapaus, joka tuli vedettyä läpi useaan otteeseen monella eri alustalla.

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Alkuperäisen pelin pelailin aika vasta läpi ensimmäistä kertaa ja oli aika tönkköä menoa välistä.
Lyhyt, välistä tönkkö, rumat välivideot, tarina ei kiinostanut paskan vertaa ja teeveen ansiosta oli kauhea viive ohjauksen ja ruudun välillä.
Catalyst kyllä kiinostaa ja ehkä jopa ennakko tilaan.

Nostoja