Seuraava PS4-jättipäivitys panostaa sosiaalisuuteen – suorille YouTube-lähetyksille tuki / Uutiset / pelaaja.fi

Seuraava PS4-jättipäivitys panostaa sosiaalisuuteen – suorille YouTube-lähetyksille tuki

13.08.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
6
Seuraava PS4-jättipäivitys panostaa sosiaalisiin toimintoihin

PlayStation 4:n suurta 3.0-järjestelmäpäivitystä beetatestaillaan tällä hetkellä Japanissa, ja idän kaukomailta on kantautunut huhuja päivityksen sisällöstä. 

Beetakäyttäjien verkkoon vuotaman päivityslogin perusteella PlayStation panostaa uusien ominaisuuksien saralla vahvasti sosiaaliseen kanssakäymiseen. PlayStation-pelaajat voivat päivityksen myötä perustaa samoista asioista kiinnostuneiden kesken yhteisöjä, joiden puitteissa niiden jäsenet voivat keskustella ja pelailla keskenään helposti. Yksityisviestiominaisuuksia on paranneltu, ja keskusteluja voi nyt maustaa monista muista viestimistä tutuilla tarroilla.

Päivityslistan mielenkiintoisimpia lisiä on tuki suorille YouTube-lähetyksille, jota varten videopalvelu on varustellut itseään jo alkukesästä lähtien. Omaa pelaamistaan voi uuden päivityksen myötä lähettää koko kansan katsottavaksi vaikkapa Twitchin tapaan. Lisäksi pelivideoita voi ladata Twitteriin kymmenen sekunnin pätkissä.

Uusi Events-valikko koostaa kaikki PlayStationiin liittyvät tapahtumat helposti navigoitavaksi ja selailtavaksi kokonaisuudeksi, ja PlayStation Plus -peleille ja tarjouksille tullaan myös tekemään samoin.

Sosiaalisten ominaisuuksien lisäksi päivitys tuo mukanaan liudan pienempiä uudistuksia ja hienosäätöjä, joista voi lukea lisää varsinaiselta listalta. Vielä ei tiedetä, koska päivitys julkaistaan virallisesti.

Lähde: Reddit, Eurogamer, GameSpot

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Ihan hyvä, vaikka taidan pysyä Twitchissä.
Mutta kokeilen kuitenkin.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Hieno juttu, koska Twitch on perseestä. Kauhea sekamelska niin käyttäjän, kun striimajankin näkövinkkelistä. Siihen vielä esim. Hatredin keinotekoinen bannaaminen ei saa multa pisteitä.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Hyvä! Tuollaiset ominaisuudet kasvattaa ihmisenä tällaista epäsosiaalista sikiötä. No ei kuiteskaan, mutta vähän.

Käyttäjän antti_1986 kuva
antti_1986

Hyviä ominaisuuksia tulossa. Viellä kun storesta saadaan kuntoon niin hyvin menee.

Käyttäjän Jonttu_ kuva
Jonttu_

En tiedä onko minusta kasvanut vain kyyninen paska vai mikä on, mutta mikään jättipäivitys kyseessä ei kyllä omasta mielestä ole. Yksikään mainituista ominaisuuksista ei tuo omaan playstation kokemukseen mitään lisää, toisin sanoen päivitys ei tarjoa minulle mitään. Saisi Sony alkaa pikkuhiljaa kuuntelemaan asiakkaitaan sen sijaan että tuijottaisi niitä PS4:n myyntilukuja ja tekisi mitä lystää, toisin on kilpailijoiden puolella. Edelleen odottelen että korjaisivat mm. tuon ce-34878-0 virhekoodin esiintymisen konsolilla pelatessa. PS4 kaipaa korjauksia ja siitä edelleen uupuu monia tärkeitä ominaisuuksia, ja tämä päivitys ei kyllä tarjoa yhtäkään niistä.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Totta tuo, että Sony on nyy vähän turhan mukavasti tällä hetkellä PS4-myyntien johdosta. Nyt olisi taas jo aika panostaa pelaajiin ja niiden lisäämiseen, sillä esim. Microsoft tekee aika kickass työtä tällä hetkellä sillä saralls. Kannatais nyt muistaa miten viimeksi kävi, kun ylimielisyys iski. Ainut että Sonylla firmana ei ole varaa siihen tällä kertaa. Hyvä tuo suoraan Youtubee striimaus kyllä, suunta on siis oikea.