Seuraava Rainbow Six -peli on osa uutta sukupolvea / Uutiset / pelaaja.fi

Seuraava Rainbow Six -peli on osa uutta sukupolvea

16.06.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Ubisoftin Rainbow Six -räiskintäsarja on nykyisten merkkien perusteella jatkumassa sittenkin astetta tuoreemmilla alustoilla. IGN-sivuston haastattelussa Ubisoftin markkinointipomo Tony Key on kertonut, että yhtiössä parhaillaan työn alla oleva seuraava Rainbow Six -osa olisi uuden sukupolven peli.

Vuonna 2011 Ubisoft julkisti työstävänsä Rainbow 6: Patriots -nimeä kantavaa räiskintää. Pelin julkaisun kaavailtiin eräässä vaiheessa tapahtuvan tänä vuonna Xbox 360:llä, PlayStation 3:lla ja pc:llä, mutta pelin ympäröinyt hiljaisuus on vihjannut suunnitelmien muuttuneen mahdollisesti jopa isostikin.

Key itsekään ei mainitse haastattelussa enää ollenkaan nimeä Patriots.

Viime vuoden puolella Ubisoftin toimitusjohtaja Yves Guillemot vihjaili, että Rainbow 6: Patriots voisi hyvinkin löytää kodin vielä seuraavan sukupolven pelialustoilta.

Lähde: IGN

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Eikös sen pitänyt tulla 2014 vai muistanko väärin? Siitä on niin kauan jo.

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Toivottavasti tämä on sitten kans hyvä. Askel vanhempien Rainbow Sixien suuntaan olisi tervetullut, mutta en kyllä usko että niin käy. Kyllä mulle vähän vauhdikkaampikin meno kelpaa, jos mukana todella on niitä tiukkoja moraalisia valintoja, joita ainakin jossain vaiheessa lupailtiin.

Nostoja