Seuraava suuri PS4-yksinoikeuspeli esittäytyy huomenna / Uutiset / pelaaja.fi

Seuraava suuri PS4-yksinoikeuspeli esittäytyy huomenna

17.02.2014 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
9

Sonyn seuraava oma PlayStation 4 -suurpeli on The Order: 1886. Viime vuoden E3-messuilla ensiesiintymisensä tehnyt peli on pidättäytynyt parrasvaloista reilun tovin, mutta pelin odotetaan astuvan esiin sumusta huomisen aikana.

The Order: 1886 on vaihtoehtoiseen Lontooseen sijoittuva toimintapeli, jota on kehitetty jo vuodesta 2010 asti. Kehityksestä vastaa Ready at Dawn -studio, joka on aiemmin tehnyt PSP:n Daxter-, God of War: Chains of Olympus- ja God of War: Ghost of Sparta -pelit. The Order: 1886 onkin studion ensimmäinen täysin oma kotikonsolipeli.

Uuden The Order: 1886 -kuvamateriaalin odotetaan ilmestyvän huomenna tiistaina 18. helmikuuta kello 16:00 Suomen aikaa. Pelaajalehti.com luonnollisesti raportoi asiasta, joten pidä sivustoa silmällä.

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Narastel kuva
Narastel

VIhdoinkin... tätä on odotettu ja hartaasti. Peliä on verrattu Uncharted 2:n tekijöidenkin puolesta, joten odotukset on kovat.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Ainakin ovat tehneet mahtavia pelejä. Nuo God of Warit on lemppareita ja Daxter mahtava PSP peli kanssa. Että tekisi nyt kaivaa PSP esiin ja pelata Daxter, kun nyt vanhempana osaisikin jotain: :)

Käyttäjän Alluxus kuva
Alluxus

Innolla odottelen mitä mahtavat pelistä näyttää! Kyseessä kuitenkin Nelkun yksi odotetuimmista peleistä. Ja onhan tota ehditty väsäämään jo muutaman vuoden ajan joten mistään pikkupelistä ei ole kyse. =)

Käyttäjän Provenmental kuva
Provenmental

Enpä tiennytkään että tätä on tehty jo noin kauan :O Toivottavasti se näkyy sitten laadussa, heidän God of War -pelinsä olivat todella hyviä, mutta ihan oman pelin tekemisessä on omat haasteensa. Kieltämättä olisi mukava saada tästä pelistä lisää tietoa, sillä tällä hetkellä tiedän kovin vähän.

Käyttäjän Almasy kuva
Almasy

Jei, tämä on julkistetuista PS4-yksinoikeuksista selkeästi kiinnostavin. Odotukset ovat varovaisen korkealla.

Käyttäjän OngoingOcean95 kuva
OngoingOcean95

Toistaiseksi Boxin omat tulevat pelit ovat olleet paljon kiinnostavimpia, mutta katsotaan huomenna. pleikan omista kiinnostaa toistaiseksi vain infamous ss ja uusi uncharted.

Käyttäjän OngoingOcean95 kuva
OngoingOcean95

Toistaiseksi Boxin omat tulevat pelit ovat olleet paljon kiinnostavimpia, mutta katsotaan huomenna. pleikan omista kiinnostaa toistaiseksi vain infamous ss ja uusi uncharted.

Käyttäjän Mikanes kuva
Mikanes

Ruutukaappauksia kyseisestä trailerista oli vuotanut eilen julkisuuteen.

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Mehevältähän tuo vaikuttaa, mutta jään odottamaan ykkösboksikäännöstä.

Nostoja