Seuraava uusi Resident Evil on episodeittain julkaistava peli – katso kuvat

Capcom on tuomassa Resident Evil Revelations 2:n myyntiin ensin neljään episodiin jaettuna. Myöhemmin peli julkaistaan kyllä kokonaisena myös esimerkiksi levyllä.

10.9.2014 19:34

Capcom on paljastanut uusia ja jopa varsin yllättäviä yksityiskohtia keväällä julkaistavasta Resident Evil Revelations 2:sta. Tuore informaatiovyöry on paljastanut, että ennen saapumista levyllisenä kauppojen hyllyille tullaan peli julkaisemaan digitaalisena neljän erillisen episodin muodossa.

Suunnitelmissa Capcomilla on julkaista pelin episodeja viikkottain kuuden dollarin kappalehintaan. Euroopassa hinta lienee siis noin kuusi euroa episodilta.

Mikäli Revelations 2:n haluaa kokea muulla tapaa, voi pelin kaikki episodit kattavan ”kauden” hankkia digitaalisena noin 25 euron kausikortilla, jolloin peliin saa myös hieman ylimääräistä lisäsisältöä mukaan. Levymuodossa pelin saa ajan myötä ostettua noin 40 eurolla ja kyseinen versio sisältää sisältöä, jota ei muista myyntipaketeista löydy.

Resident Evil Revelations 2 on saapumassa niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle kuin myös pc:llekin. Peliä tähdittää pelisarjan vanha tuttu sankaritar Claire Redfield, joka joutuu kaapatuksi mystiselle saarelle yhdessä Moira Burtonin – ensimmäisestä Resident Evilistä tutun Barry-hahmon tyttären – kanssa.

Ohessa kuvia pelistä. Saat ne suuremmaksi niitä klikkaamalla.

Lähde: Capcom Unity

Lisää luettavaa