Seuraava The Witcher 3 -päivitys saapuu keventämään pelaajien taakkaa

Uusi The Witcher 3 -päivitys on tuloillaan se tarjoaa erityisesti uusia mahdollisuuksia järjestellä seikkailun varrella matkaan tarttuvaa roinaa.

7.7.2015 02:28

CD Projekt RED on tuomassa lähiaikoina jälleen yhden uuden päivityksen The Witcher 3:een.

Päivitys 1.07 tähtää jälleen pelikokemuksen sujuvoittamiseen. Se tarjoaa esimerkiksi kokonaan uuden vaihtoehtoisen tavan, jolla Geralt reagoi tälle annettuihin liikkumiskomentoihin, mutta ennen kaikkea pelin inventaariojärjestelmää laitetaan samalla myös uusiksi.

Päivityksen myötä pelaajat voivatkin alkaa vihdoin säilöä matkan varrella keräämäänsä roinaa pelimaailmasta löytyviin säilytyspaikkoihin keventääkseen kapsäkkinsä painoa. Tämän lisäksi alkemiaan ja varusteiden rakentamiseen tarvittavat esineet eivät kohta paina enää yhtikäs mitään Geraltin harteilla.

Seikkailun aikana kerätyt kirjat saavat jatkossa myös oman lokeronsa pelin valikoihin. Tarjotaanpa pelaajille pian myös uudenlaisia mahdollisuuksia, joilla he voivat järjestellä tavaroidensa järjestystä inventaariossa.

Myös muutamia suorituskyky- ja tehtäväkorjauksia on lisäksi luvassa. Tarkemmin päivityksen tuloa voi pitää silmällä CD Projektin keskustelualueella.

Tarkkaa tietoa ei vielä ole, milloin päivitys saapuu millekin alustalle. Sen vaatiman työmäärän myötä CD Projekt on kuitenkin jo ilmoittanut, ettei se ole julkaisemassa uutta ilmaista pientä lisäsisältöpakettia peliin ennen ensi viikkoa. Tuolloin luvassa on näillä näkymin uusi asu Cirille.

Lisää luettavaa