Seuraavaa God of Waria saadaan odottaa aina ensi vuoteen – tässä uutta pelikuvaa / Uutiset / pelaaja.fi

Seuraavaa God of Waria saadaan odottaa aina ensi vuoteen – tässä uutta pelikuvaa

13.06.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

PlayStation 4:n oman God of Warin julkaisua joudutaan odottamaan aina ensi vuoden alkuun asti, Sony on paljastanut E3-lehdistötilaisuudessaan.

Sentään pelistä saatiin jälleen taas hieman pelikuvaa. Yhden pitkän osuuden sijaan uusi videomateriaali on tällä kertaa myös aiempaa monipuolisempaa sen esitellessä niin monia erilaisia pelialueita, varusteita kuin vihollisiakin.

Kratoksen ja tämän holhokki Atreuksen lisäksi uudella trailerilla päästään tutustumaan myös jo muihin tarinassa kohdattaviin persooniin. Samalla väläyksiä saadaankin lisäksi pelin varsinaiseen tarinaan.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Ou jeah!! /,,/

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Kaathe, is it you?! Hienoltahan tuo näyttää mutta gameplay ei niin erikoista ollut vaikka graafisesti onkin hieno teos. Varmasti hyvästikin pelattava tapaus, joten kyllä tämä ostoslistoilla yhä on.

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Tämä traileri sytytti enemmän kuin ensimmäinen. Itse pidän I-III osia niinä the God of War peleinä. Kokeilin sitä viimeisintä joka keskittyi aikaan ennen ykköstä ja en jaksanut pelata kuin puolituntia, koska no se oli niin nähty ja puudutti. Tämä vaikuttaa sopivan erilaiselta ja uudelta mutta samalla myös tutulta. Kuuluu varmasti peleihin jotka tulevaisuudessa menee kokeiluun. Moni peli onkin jäänyt sille kokeilu asteelle, harva päätyy loppu teksteille. Tarjontaa on, laatu heittelee ja aikaa on vähän :D

Käyttäjän antti_1986 kuva
antti_1986

Day one erikoisversio kun tulee.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Enpä oikein tiedä mitä mieltä tästä edes olisin. Väkivaltaa ja seksiäkin on olmeisesti tuunattu alaspäin. Voi hyvinkin olla, että ei jatkoon. Saas nyt nähdä.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä snaketus

Enpä oikein tiedä mitä mieltä tästä edes olisin. Väkivaltaa ja seksiäkin on olmeisesti tuunattu alaspäin. Voi hyvinkin olla, että ei jatkoon. Saas nyt nähdä.

Jep näytti joltain Disney versiolta Kratoksen seikkailuista koko perheelle, näillä eväillä ei jatkoon. Toivotaan että tuolla isä&poikabondage-spedeilyllä yritetään vaan luoda sidettä noiden välille ja poika tapetaan alkumetreillä, niin tästä voi jotain tullakin.

Nostoja