Seuraavan Call of Dutyn nimi saattoi vuotaa julkisuuteen, Modern Warfare -remasteroinnista myös vihiä

Uusi avaruuteen ja tulevaisuuteen sijoittuva saattaa kantaa lisänimeä Infinite Warfare. Myös ainakin ensimmäinen Modern Warfare saattaa olla saamassa remasteroidun version.

30.4.2016 14:56

Seuraava Call of Duty -räiskintäsarjan osa saattaa kantaa nimeä Call of Duty: Infinite Warfare, tuoreet vuodot kertovat.

Nimi pompahti julkisuuteen ensimmäistä kertaa aiemmin tällä viikolla, kun PlayStation Storeen tupsahti useiden raporttien mukaan vahingossa Infinite Warfaren markkinointiin tarkoitettu puolivalmis kauppasivu. Pian tämän jälkeen Reddit-sivustolle ilmestyi myös kuva yhdysvaltalaisen Target-kauppaketjun varauskortista, jonka mukaan Infinite Warfare olisi saapumassa kauppoihin 4. päivä marraskuuta.

Varauskortin perusteella myös ainakin Call of Duty 4: Modern Warfare vaikuttaisi olevan saamassa tänä vuonna remasteroidun version nykylaitteilla. Varauskortin mukaan Infinite Warfaresta tullaan myymään vielä nimittäin Legacy Editioniksi kutsuttua erikoisversiota, johon pakataan mukaan Modern Warfare Remastered -niminen tuote.

Jo aiemmin uuden Call of Dutyn suhteen on huhuiltu, että peli sijoittuisi kaukaiseen tulevaisuuteen ja vieläpä ainakin jossain määrin myös avaruuteen. Peliä on kehittämässä Infinity Ward, jonka on odotettu paljastavan pelin yhdessä Activisionin kanssa ensi viikolla.

Päivitys: Call of Duty -sarjan virallinen Twitter-tili on vihjannut Modern Warfare Remasteredin olemassaolosta varsin erikoisella tavalla. Lisäksi tuoreempi vuoto vihjaa, että kyseinen remasteri sisältäisi sekä Call of Duty 4:n kampanjan että myös kymmenen moninpelikenttää.

Lähde: Eurogamer, Reddit, Kotaku

Lisää luettavaa