Seuraavan Mass Effectin verkkomoninpeli varmistui / Uutiset / pelaaja.fi

Seuraavan Mass Effectin verkkomoninpeli varmistui

12.02.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
10

BioWaren Mass Effect -avaruusoopperan neljäs osa saa verkkomoninpelitilan.

BioWare-ohjaaja Chris Wynn kuuluttaa tällä hetkellä Twitterissä "loistavan" verkkopelituottajan perään, mikä ei välttämättä tule faneille yllätyksenä Mass Effect 3:n ja Dragon Age: Inquisitionin moninpeliratkaisujen menestyksen valossa.

Työpaikkailmoituksen mukaan hakijoilta kaivataan perinteisen tietotaidon lisäksi muun muassa kykyä toimia "pelaajien äänenä" ottamalla yleisön toiveet huomioon kehitysprosessin aikana.

Ilmoitus ei anna minkäänlaista kuvaa verkkopelin varsinaisista ominaisuuksista, mutta tuottajakandidaateilta vaadittujen kykyjen vahva bisnespainotus ja puhe julkaisun jälkeisestä sisällöstä kielivät jonkinlaisten mikromaksujen olevan jo suunnitteilla. 

Seuraavan Mass Effectin kehitystyö vaikuttaa olevan täydessä vauhdissa, mutta sen vaiheista ei ole muutamaa konseptikuvaa ja haastattelua lukuunottamatta vielä kerrottu tarkemmin.

Lähde: Twitter, EA Careers, VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Enpä olisi kolme vuotta sitten uskonut sanovani vielä joskus näin, mutta toivottavasti uuden Mässyn moninpeli on yhtä viihdyttävä kuin Mässy kolmosen.

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu
Lainaus käyttäjältä Malarkey

Enpä olisi kolme vuotta sitten uskonut sanovani vielä joskus näin, mutta toivottavasti uuden Mässyn moninpeli on yhtä viihdyttävä kuin Mässy kolmosen.

Tämä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Juu, kyllähän kolmosessa toimi moninpeli että jos laatu säilyy niin miksipä ei. Oikeastaan ainoa mikä siinä kyrsi, oli ne mikromaksut. Eteneminen olisi varmasti ollut nopeampaa, mikäli ne olisi pudotettu pois. Ei vain jaksa grindata loputtomiin että saisi edes yhden aseen maksimille asti.

Käyttäjän Dremora90 kuva
Dremora90

Tällä kertaa muutakin kuin pelkkä fight the waves?

Käyttäjän appa-king kuva
appa-king
Lainaus käyttäjältä Dremora90

Tällä kertaa muutakin kuin pelkkä fight the waves?

Tämä. ME3 moninpeli oli hauskaa, ja yllättävän pitkäikäistä, mutta olisi tosiaan mukavaa jos hommaan saataisiin aidosti syvyyttä, ilman että touhu menee turhan vaikeaksi, ja säilyttää pitkäikäisyytensä. Ehkä jotain Destinyn raidien kaltaista, mutta lisäämällä muuttujia joiden myötä kokemus olis joka kerta erilainen ja homma pysyis fressinä? Vaikea kuvitella mitään PvP mättöä, mutta jos se olisi yhteispelin rinnalla, en laittaisi pahakseni.

Olisi myös mukava nähdä operaatioita suuremissa kartoissa, suuremmilla pelaajamäärillä, esim. 16 pelaajaa neljän hengen "squadeissa", ja operaation alussa jaettaisiin joka ryhmälle oma tehtävä, ja toisia ryhmiä voisi välillä auttaa ja homma etenisi näin... Hmm, mielenkiintoista mitä keksivät.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Mikromaksuja. Ei kiitos. Saisko yksinpelin halvemmalla ilman moninpelikomponenttia, kun ei ole aikomustakaan pelata sitä? Pelit myydään nykyään osissa muutenkin niin miksei sitten saa valita mitkä osat ostaa?

Käyttäjän Oselot kuva
Oselot

ME3 nettipeli yllätti minutkin, aluksi luulin aivan turhaksi lisäksi mutta tulihan siihen kymmeniä tunteja upotettua. Helvetin toimivaa Horde-moden kopiointia. Jonkinlainen PvP siihen kylkeen niin eiköhän kelpaa taas tovin pelailla.

Käyttäjän Narastel kuva
Narastel

Jos kyseessä olisi mässy kolmosen mp:n kehitetty versio, niin kelpaisi ihan varmasti. Voisi esim. tiettyjen aaltojen jälkeen tulla vaikka joitakin boss fighteja mitä voisi tiimin kanssa sitten lätkyttää. Ja tosiaan mikromaksut helvettiin.

Käyttäjän Saejima kuva
Saejima

Toivon mukaan aseiden uusien lvl. saaminen olis muu ku "toivotaan, toivotaan että tulis joku hyvä premium spectre packistä". Sama juttu kuin yksinpelissä ni olisi itseni mieleen. Mielellään näkisin myös juuri noita isompia kenttiä, boss fighteja ja useampi kuin 4 pelaajaa yhdessä pelissä.

Harmi vaan, mutta niin kauvan ku Bioware on osa EA ei oo mikromaksut lähössä minnekkään...

Käyttäjän VillNess kuva
VillNess

ME3:n moninpeli oli kyl hyvä. Yks asia vaan harmitti, kaikki suosikkihahmoni sattuivat olemaan sellasia, että piti toimia pelin hostina, että niiden kyvyt toimi oikein... Esim juurikin N7 furylla ei yksi kyky toiminu aina jos ei ollut hosti ja se tarkoitti vaikeammis vaikeustasois kuolemaa...